12345678123 مدیر استارتر عضویت: 1396/09/01 تعداد پست: 412 عنوان موی سر 78 بازدید | 12 پست سلام دوستان گلم من اول موهام خیلی پرپشت بودولی یه سالی میشه فقط موها میریزند و اصلا رشد نمیکنه دیگه داره کچل میشم😄بچه ها تو رو خدا بهم بگین چیکار کنم موها پرپشت و بلند بشه قربونتون 1397/09/30 | 02:13 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فرفری_موی_غزل_سازمنی عضویت: 1397/09/30 تعداد پست: 150 مشکل منم هستتتتتت😭 خدایا شکرت به خاطر همه چیییییی🤩
ملانیی عضویت: 1397/09/24 تعداد پست: 14279 زینک بخورید؛قرص سیستین برای رفع ریزش مو عالیه جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
دابچم عضویت: 1397/08/12 تعداد پست: 399 زینک بخورید؛قرص سیستین برای رفع ریزش مو عالیه عزیزم قرص سیستین خوبه؟ خودت امتحان کردی؟
ملانیی عضویت: 1397/09/24 تعداد پست: 14279 عزیزم قرص سیستین خوبه؟ خودت امتحان کردی؟ اره عزیزم من بخاطر شیردهی واسترس موهام خیلی میریخت دکتربرام نوشت۱۰روزه قطع شد جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
دابچم عضویت: 1397/08/12 تعداد پست: 399 اره عزیزم من بخاطر شیردهی واسترس موهام خیلی میریخت دکتربرام نوشت۱۰روزه قطع شد چندوقت باید بخوری؟اگه قطع کنی دوباره میریزه؟
ملانیی عضویت: 1397/09/24 تعداد پست: 14279 چندوقت باید بخوری؟اگه قطع کنی دوباره میریزه؟ من یه ورق خوردم۱۵تایی دیگه نخوردم فعلاکه نریخته جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
ملانیی عضویت: 1397/09/24 تعداد پست: 14279 ببخشیدقیمتش چنده؟ ۱۵تایی۱۵تومن گرفتم من جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
ملانیی عضویت: 1397/09/24 تعداد پست: 14279 مرسی که جوابمو دادی عزیزم فدات ایشالا به دردت بخوره؛ویتامین ب۱۲فک کنم باشه عارضه نداره جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"