2821
2789
عنوان

آمپول hcg

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 37 پست
خب خداروشکر پس مطمئن باش این ماه بارداری و احتمالا چند قلو😍😍😍😍😍😍🌷🌷🌷🌷🌷

ان شاالله امیدم به خداست.وای ازخدامه یه دفعه چندقلو بیارم جبران شه خداازدهنت بشنوه عزیزم.فدات شم امیدوارم شماهم به آرزوهای قشنگت هرچی زودتربرسی  

خدایاشکرت

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ان شاالله امیدم به خداست.وای ازخدامه یه دفعه چندقلو بیارم جبران شه خداازدهنت بشنوه عزیزم.فدات شم امی ...

ممنونم بخاطر دعای خیرت.من ان شالله این ماه اگه شرایطم اوکی باشه انتقال دارم.خیلی دلم میخواد باردار شم دو قلو

ان شالله ک بهترینها واسه همه پیش بیاد

الهی آمین

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘
ممنونم بخاطر دعای خیرت.من ان شالله این ماه اگه شرایطم اوکی باشه انتقال دارم.خیلی دلم میخواد باردار ش ...

ان شاالله که نتیجه بگیری وبیای اینجا خبرشوبدی وخوشحالمون کنی عزیزم.ببخشید میپرسم انتقال چجوریه و واسه چه کساییه.واگه میشه هزینشم بگو ممنون میشم

خدایاشکرت
ان شاالله که نتیجه بگیری وبیای اینجا خبرشوبدی وخوشحالمون کنی عزیزم.ببخشید میپرسم انتقال چجوریه و واس ...

قربونت

مورد ما متاسفانه برعکس شماست.شوهرم مشکل داره و تنها راه آی وی اف بود.فعلا حدود ۱۰ تومن هزینه شد با داروهای هردومون.

چون قراره جنین خارج از رحم تشکیل شه و باید بیشتر از یک جنین باشه.ب منم تعداد زیادی امپول تزریق شد.بازو.دور ناف.عضلانی.تا فولیکول هام تو ی مرحله رشد کنه.ی مرحله تخمک گیری یا همون پانکچر‌.ک بعد با اسپرم لقاح مصنوعی میدن و فریز میکنن و مرحله بعد انتقال جنین هاست.ک انشالله موفقیت آمیز باشه

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘
قربونت مورد ما متاسفانه برعکس شماست.شوهرم مشکل داره و تنها راه آی وی اف بود.فعلا حدود ۱۰ تومن هزینه ...

ان شاالله امیدت به خدا باشه عزیزم حتما به نیتت7تا نادعلی میخونم .امیدوارم نتیجه بگیری ودلت شادشه عزیزم

خدایاشکرت
ان شاالله امیدت به خدا باشه عزیزم حتما به نیتت7تا نادعلی میخونم .امیدوارم نتیجه بگیری ودلت شادشه عزی ...

ممنونم عزیزم بخاطر این لطف بزرگت😘🌷😘🌷🌷

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز