2821
2789
عنوان

آمپول hcg

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 37 پست
من همش استرس گرفتم چون تو همین سایت خوندم که خیلیا گفتن12ساعت بعدش یا24ساعت بعدش باید نزدیکی داشته ب ...

عزیز دلم هرکسی ی نمونه دارو استفاده میکنه.ممکنه دارویی ک شما بصورت خوراکی استفاده کردی همراه با امپول فرق داشته باشه با داروی من.یا ممکنه اصلا خوراکی استفاده نکرده باشی و اینکه شرایط رحم تو افراد مختلف یکی نیست.پزشکت با توجه ب سیستم بدنت دستور میده عزیز دلم.نگران نباش

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

استارتر برای چی امپول دادن بهت؟اگه دوس داری ج بده 😊

چون یه سال ونیمه اقدامم باردارنشدم.ازروز سوم پریود روزی دوتا کلومیفن ودوتا لتروزول خوردم تا هفت پریود.ازسوم پریودمم به مدت 5روزآمپول سینال آف روزی دوتا اطراف شکم زدم واسه رشد فولیکول.امروزم که 13پریودم بود دوتا آمپولhcgزدم واسه آزاد سازی

خدایاشکرت
ب من گفت روزی ۳ تا از روز ۳ پری لتروزل بخور روز ۸ h c g بزن زود نیست؟

نه عزیزم.همون کاری ک دکتر گفته انجام بده.ما تینجا شرایطمون یکی نیست.بخاطر همین دوز مصرفی و زمان مصرف دارو متفاوته

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘
چون یه سال ونیمه اقدامم باردارنشدم.ازروز سوم پریود روزی دوتا کلومیفن ودوتا لتروزول خوردم تا هفت پریو ...

شوهرتون مشکلی ندارن؟

عزیزم دقیقا عین توصیه دکترت عمل کن منم دقیقاهرچی دکترم گفته بود رو انجام دادم بادارم شدم خداروشکر

باشه ممنون همین کارو میکنم.انشالله نی نی تو صحیح وسالم بغل بگیری عزیزم

خدایاشکرت
نه آزمایشای شوهرم همش خوب بود دکترم گفت هیچ مشکلی نداره.خودمم عکس رنگی دوماه پیش انداختم.اما بازم نش ...

خب خداروشکر

پس مطمئن باش این ماه بارداری و احتمالا چند قلو😍😍😍😍😍😍🌷🌷🌷🌷🌷