2777
2789

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من دو ماه پیش هفت روز از موعدم گذشت و بی بی ها هم منفی بود و ترشح هم داشتم رفتم دکتر ازمایش نوشت و جوابش منفی شد و فهمیدم عفونت قارچی دارم الانم دوباره عقب انداختم بی بیم منفی شد😔دوباره میخوام برم دکتر ک سونو بنویسه واسه اینکه بفهمه کیست دارم یا نه

خدا بزرگترین نعمتو نصیبم کرد  فرشته کوچولوی من این دفعه نمیزارم ازم جدا بشی خدا جون خودت حافظ فرشته کوچولوم باش یا امام حسین خودت تو محرم این کادو رو بهم دادی خودتم ازش محافظت کن   
من دو ماه پیش هفت روز از موعدم گذشت و بی بی ها هم منفی بود و ترشح هم داشتم رفتم دکتر ازمایش نوشت و ج ...

وای خدایا ینی عفونت دارم😢

جوجه ی من🐣نفسم عاشقتممم بمووووونی براااممم😍👄👄
وای خدایا ینی عفونت دارم😢

فکر نکنم ب عفونت ربطی داشته باشه من خودم حدس میزنم ک کیست داشته باشم و دکتر خاک بر سر باید زودتر منو میفرستاد سونو تا مطمئن بشم ب من گفت شاید از استرس ک پری نمیشی و دو تا آمپول واسه پری شدنم داد ک بازم یه هفته طول کشید تا پری بشم

خدا بزرگترین نعمتو نصیبم کرد  فرشته کوچولوی من این دفعه نمیزارم ازم جدا بشی خدا جون خودت حافظ فرشته کوچولوم باش یا امام حسین خودت تو محرم این کادو رو بهم دادی خودتم ازش محافظت کن   

اگه عفونت باشه باید علائمشو مثل خارش و سوزش داشته باشی