2777
2789
عنوان

دردزیرشکم

95 بازدید | 5 پست

سلام

دوستان من پریود قبلیم برعکس همیشه فقط دوروز بود و مثل همیشه نبود یعنی از روز سوم پاک بودم دوم اینکه روزسوم دکترم دارو داد و ازروز پنجم تا نهم کلومیفن خوردم و روز دهم و یازدهم امپولhmgزدم روز سیزدهم رفتم سونو دوتافولیکول سمت چپ و یکی سمت راست داشتم سمت راست ۱۵ بود و سمت چپ ۱۱ و خرده ای بودن دوباره همون روزدکتربهمhmgداد که فولیکول هارو بزرگترکنه روزپانزدهم هم دوتا امپولhcgروباهم تزریق کردم

و ازهمون شب یک شب درمیان اقدام داشتم

وامروز که روز ۲۲ پری هستم وهنوز یک هفته تاموعد پری مونده درد زیرشکم و انقباض وکمردرد دارم وخارش نوک سینه. به نظرتون اینا علایم پریوده یابارداری؟کاش باردارباشم دعام کنید مامانای باردار

جان مادر نمی آیی؟؟..چین های پیشانی مادر هنوز به تعداد دلخواهت نرسیده که نمی آیی؟؟...راستی مادر، جایت خوب است؟...دلت برای نوازش های مادرانه ام تنگ نیست که نمی آیی؟؟...یا اینکه منتظر شرایط بهتری تا وقتی میایی همه چیز باشد و تو کم نداشته باشی؟؟...عشقِ مادر،خانه ام سوت و کور است نمی آیی؟...زبانم قاصر است نمی آیی؟..نازنین فرشته مادر،خدا در نزدیکی توست؟..اگر دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بودی خدا را حس کردی،بگو مادرم منتظر من است،اجازه بگیر و به درونم بیا...😔
سر سینه حساس بشه میگن بارداریه.. ولی خدا کنه مامان شده باشی 😍😍😍😘 برا منم دعا کن 😙😙😙

خدا ازدهنت بشنوه ساراجون نمیدونم باردارم یانه امادعا میکنم شما هم این ماه مامان بشی 😘😘🤗😍

جان مادر نمی آیی؟؟..چین های پیشانی مادر هنوز به تعداد دلخواهت نرسیده که نمی آیی؟؟...راستی مادر، جایت خوب است؟...دلت برای نوازش های مادرانه ام تنگ نیست که نمی آیی؟؟...یا اینکه منتظر شرایط بهتری تا وقتی میایی همه چیز باشد و تو کم نداشته باشی؟؟...عشقِ مادر،خانه ام سوت و کور است نمی آیی؟...زبانم قاصر است نمی آیی؟..نازنین فرشته مادر،خدا در نزدیکی توست؟..اگر دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بودی خدا را حس کردی،بگو مادرم منتظر من است،اجازه بگیر و به درونم بیا...😔

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خدا کنه ده روز دیگه خبر بی بی چک مثبت رو بدی بهمون 😍

انشالله توکل به خدا😘😘😍😍😍

خدا کنه ده روز دیگه خبر بی بی چک مثبت رو بدی بهمون 😍

شما هم مامان شدی اینجا خبربده بهم خوشحال میشم😍😘

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز