2777
2789
عنوان

خواهر شوهر..

193 بازدید | 2 پست

خانوما سلام ..

من میخوام با خواهرشوهرم اشتی کنیم ولی همسرم قبول نمیکنه سه ساله قهریم من گاه گهداری باهاش حرف میزدم تو این مدت ولی شوهرم اصلا و ابدا و تا میخوام حرف اشتی رو بزنم میگمپه بس کن صدای منو بلند نکن . ولی خیلی دلم میخواد اشتی کنیم . راستش من خواهر ندارم شوهرمم با خانوادم اختلاف داره نمیان و برن ، یه جاری دارم طبقه پایینه ماهستش ک اونم از قهر ما سواستفاده کرده تو این سه سال و همه جوره مایه گزاشته از خودش تا سوگلی بشه و اینجورم شده ینی از اولش هواشو داشتن الان ده برابر جا شده تو دلشون برا منم یخورده زیرو رو کشید ک دیگه باهاش رابطه ندارم . عمیقا دلم میخواد با خواهرشوهرم اشتی کنیم دوباره . ولی شوهرم اصلا حتی نمیزاره حرفشو بزنم خواهر برادر خیلی مغرورن . کسی مشگل مشابه داشته ؟پیشنهاد و راهکاری دارین؟

خواهرم دیگه کسی ام موند ؟با هیچکس که رابطه ندارین

بله همینجوره با کسی رابطه نداریم  خانواده خودش ک شهرستانن و بخاطر خواهرشوهرم یخورده رابطه ها کدر شده بود و باز سر یسری اختلافات کلا دیگه باهاشون حرف نمیزنه . جاریمم ک اینجوری حالا اینا مهم نیستن پدرشوهر مادرشوهرم دخترشون ندا بده سریع دلشون صاف میشه با شوهرم . الان خواهرشوهرم یه کوچه فاصلشونه با ما دوس ندارم دیگه قهر بمونیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷