2777
2789
عنوان

ختم دعاى معراج

| مشاهده متن کامل بحث + 5576 بازدید | 764 پست

منم میخونم.....به نیت اینکه برم سر زندگیم هرچی زودتر و عاقبت بخیر بشیم

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه ها دعا کنید یه بخت خوب نصیبم بشه یه آدم خوب سر راهم قرار بده  خدا همه ی نداشته هامو با اوم ...

عزیزدلم من سر اذون هرروز دعارو میخونم واسه شماهم خیلی دعا کردم الهی که خدامون از این ب بعد دلتو شاد کنه به حق این دعای عزیز و ذکر یا قاصی الحاجاتش❤الهی الهی الهی ک یه بخت خوب نصیبت شه❤الهی آمین❤

منم هستم اسمم الهام  میشه دو تا حاجت داشته باشم؟ یکی شفا مریضی یکی بخت

الهام جان ان شالله به حاجت دلت برسی. همه مریضا مخصوصا مریض شما شفا حاصل کنه. و آنچه از بخت در نظر داری برآورده شه و خوشبخت شی. آمین یا رب العالمین

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
عزیزدلم من سر اذون هرروز دعارو میخونم واسه شماهم خیلی دعا کردم الهی که خدامون از این ب بعد دلتو شاد ...

ممنون عزیزم خیلی خوش حال شدم الهی که خدا به حرف دل هممون گوش کنه دل هممونو شاد کنه به چیزی که دلمون میخواد برسیم 😍 ان شاء الله با این ختم هممون حاجتمونو بگیریم 

الهام جان ان شالله به حاجت دلت برسی. همه مریضا مخصوصا مریض شما شفا حاصل کنه. و آنچه از بخت در نظر دا ...

ممنون عزیز دلم 

یه دنیا تشکر از همتون 😘

الهی که این دعاهای قشنگتون قبول باشه و هممون خوش حال بشیم 

سلام عزيزم ميخواستم ببينم شما ختم و هر روز ميخونى ؟!

سلام اتریسا حان من ختم رو هرروز طبق همون لیست تلکرام میخونم و اوایل تو گروه خبر میدادم بعد دسترسی نداشتم و نشد

تو خوبی و نمیرسی به داد خوبها فقط ...🕋 🥀

روز26مریم .....خاله

خوندم دعای معراج به نیت ت خدا بحق محمد وآل محمد وبه حق آقا امام حسن وآقاامام حسین به همین زودی زود ازدواج کنی اونم یه ازدواج خوب وآبرومندانه وموفق وتوام با خوشبختی ودلخوشی واخلاق وتقواوتابش نور الهی 

....... وهمیشه دلت شاد ولبت خندان باشه وهرگز امیدت ناامید نشه آمین آمین

خدایا بده حاجت همه رو الهی آمین 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین