2777
2789
عنوان

ختم دعاى معراج

| مشاهده متن کامل بحث + 5576 بازدید | 764 پست
سلام عزیزم اره الان خوندم وای خیلی بهم ریختم الان میشه تعداد دقیق رو بهم بگی که شروع کنم به خوندن ...

ببين امروز روز بيست و سومه  بيست و سه بار بايد بخونى تا امروز من ديدم خيليه امروز تا نفره پنجم برات خوندم تو الان بايد ١٨تا بخونى اگه هم خواستى دوست داشتى همش رو بخون 

عزيزم انشالله كه بچه ها حلال ميكنن   شايد تقصير از منم بود به هر حال انشالله هم خودت هم بچه ها حاجت روا شن 

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺
خيلى ممنون لطف داريد  ديگه ساعت ٧-٨شب نى نى بدنيا اومد البته سز شد بچه مدفوع كرده بود ولى هر دو ...

عمه شدنت مبارک باشه قدم کوچولودا ش ت هم مبارک بتشد انشالله زیر سایه پدر ومادر بزرگ بشه وعاقبت بخیر باشه آمین 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

عزییییزم 😢 خیلی ممنون از دعای قشنگت الهی خدا دلتو شاد کنه خیلی خوش حالم کسایی مثل شما دارم 😢 انقدر ...

ممنونم .......قربون دختر گلم همیشه خوشحال وشاد باشی و عاقبت بخیر

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
عمه شدنت مبارک باشه قدم کوچولودا ش ت هم مبارک بتشد انشالله زیر سایه پدر ومادر بزرگ بشه وعاقبت بخیر ب ...

مرسى عزيزدلم 🌹🌹

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺

@تبسم93  

@نازلى ١٩٩٢

@گندم69  

@آلانتکین  

@ayda23  

@نسترن_23 

دوستان يكى از بچه ها تاريخ ختم رو اشتباه متوجه شده حلالش كنيد

چشم عزیزم الان شروع میکنم به خوندن تا قبل از اینکه بخوابم بهت میگم تعدادشو.

@ليلا ٧٤

@نازلى ١٩٩٢ 

رو تگ كن من نميتونم اونا كه يه دارن رو تگ كنم. 

خب بچه ها ما تو اين ختم شركت كرديم حاجتمون و بگيريم يكى از دوستامون كه فراموش كرده بودن يه سرى بچه ها هم يه وقت دير يا زود شده خواهشا همديگرو حلال كنيم و  حقى به گردن هم نداشته باشيم و حق الناس نشه ممنون از همتون با دلاى پاكتون در حق همديگه دعا كنيم 🙏