2777
2789
عنوان

ختم دعاى معراج

| مشاهده متن کامل بحث + 5576 بازدید | 764 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تو تلگرا  م با ادرسی که گذاشتی پیدات نمیکنم

https://t.me/joinchat/JF5v4RV4lLxzUlOom85Mhw 

به اين آيدى پيام بدين 

mirage56

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺

خوب سلام دوستان امروز نوبت منه ممنونم ازتون 

حسابى دعام كنيد هم برا بچه دارشدن كه خدا يه بچه سالم و صالح بهم بده هم براى كار شوهرم 

❤️

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺
سلام توی حرمم برات خوندم ان شاء الله هر چی مصلحته خدا بهت بده

واى مرسى عزيزم 

خوب سلام دوستان امروز نوبت منه ممنونم ازتون  حسابى دعام كنيد هم برا بچه دارشدن كه خدا يه بچه س ...

دعامیکنم برات انشالله به حق این کار خیرت ودعای معراج که هرچه سریع تر دامنت سبز بشه آمین 

منم از امروز شروع کردم انشالله همه به هر امیدی که اومدن امیدشان ناامید نشه آمین

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
خوب سلام دوستان امروز نوبت منه ممنونم ازتون  حسابى دعام كنيد هم برا بچه دارشدن كه خدا يه بچه س ...

ان شالله صاحب فرزندانی سالم و صالح شی و زندگی پر رزقی داشتی باشی. تموم دعا رو به یادت بودم.

راستی من تو مفاتیح پیدا نکردم دعا تو پست اول بود اسکرین گرفتم اونو خوندم درسته؟

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد

عزیزدلم منم خوندم دعا رو از ته قلبم خواستم که به آرزوت برسی و دلتون شاد باشه همیشه الهی ک بچه ی سالم و صالحتون هرچه زودتر بیاد بغلتون و زندگی پر برکتی داشته باشین به حق این دعا....الهی قابل باشم و قبول باشه دعا....الهی آمین