2777
2789
عنوان

بچه ها نوزادم خیلی میخوابه و...

3564 بازدید | 19 پست

سلام

بچه ها ملینا خانوم من ۴روزه است

سزارین شدم و درصد خیلی کمی زردی داره که با قطره ی گیاهی داره خوب میشه.

چند ساعتی هست که خوابیده و هرکاری کردم بیدار نشد،فقط دیگه جاشو عوض کردم و یه کم شیر خورد تو خواب و هنوز خوابه

جای نگرانی هست؟

من خیلی رو بچه حساسم و استرسی شدم،در حدی که همش تهوع دارم

همانند دریا هر که از حدش گذشت غرقش میکنم.  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم نگران نباش اگه بچه جایی اش درد کنه نمیتونه بخوابه وقتی هچیش اکی باشه راحت میخوابه...بزار بهوابه بچه انقدر حساس نباش گلم😍

قدمشم مبارک باشهههههه🌷🌷🌷🌷

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  

طبیعیه . دختر من واسه شیر خوردنم بیدار نمیشد .  تو بیمارستان پرستارا  بیدارش میکردن تا میرفتم شیرش بدم باز میخوابید  

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

اول از همه خودتو اذیت نکن بچه میخوابه تو هم بخواب نوزاد کلا باید بخوابه هر وقت شیر خواس بیدار میشه 

معدش کوچیک همون قدر شیرم که خورد بس 

خودتو اذیت نکن هنوز کلی راه داری که بزرگش کنی 

همیشه فکر می‌کردم بدترین چیز توی زندگی اینه که تنها باشی. ولی حالا فهمیدم که بدترین چیز توی زندگی بودن با آدم‌هائیه که باعث می‌شن احساس تنهایی کنی.

نوزاد چهار روزه باید بخوابه دیگه 

خداروشکر اذیت نداره راحته که خوابیده

بچه های من کلا شب و روز بیدار بودن

شب و روز روهم ۳ساعت میخوابیدن خداروشکر میکردم😂😂

آیلینم هر لحظه به یادتم💔عشقم دوقلوهام👯

عزیرم نوزاد در ۲۴ ساعت ۲۲ ساعتشو خوابه این چیزا عادیه دختر من وقتی به دنیا اومد شب که می خوابید تا صبح هیچ چی نمیخوره در صورتی که باید هر سه ساعت شیر بخورن دختر من هفت٬ هشت ساعت هیچ چی نمیخورد  

•—»ღ.· ™`·ღزنــــــــدگـــــــیــــــــ ســــــــــختـــــــــهــــــــ امــــــــا امــــــــیــــــــدؤارمــــــــ بـــــــهــــــــ خاطـــــــــر دختـــــــــرمــــــــ ســــــــــرد نــــــــشــــــــــمــــــــღ.· ™`ღ«—•