2777
2789
عنوان

مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 38 پست

عزیزم سعی کن اینجور وقت ها کر و کور بشی مهم شوهرته که خدا رو شکر مرد خوبیه زندگی و کامت رو بخاطر این چیزها تلخ نکن . سعی کن بیخیال بشی و شوهرت رو نرنجونی . گور بابای همه مهم خودتونید

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بابام سنکوپ کرد مرد بخاطر اعتیادش...ولی هیچوقت نمیبخشم این سلیطته رو...اون موقع سنم کم بود لال بودم. ...

همین که کلفتی جاریتو میکنه خدا زدتش  بسته شما به یه ورت نباشه محبت های خاله خرسی مادر شوهرت کینه هم نگیر هر بار دیدی زر زر کرد راجب بابات بگو کمتر از کووون بابام بخورین اون مرد رفت شما هنوز سیر نشدین 

سه اصل هیچ وقت باکسی بیشتر ازجنبه اش رفاقت نکن,درددل نکن,شوخی نکن حرمتها شکسته میشود............ هیچ وقت به کسی بیشتر ازجنبه اش خوبی نکن,محبت نکن,لطف نکن تبدیل به وظیفه میشود.............. هیچ وقت ازکسی بیشتر ازجنبه اش خوبی نخواه,کمک نگیرانتظارنداشته باش تبدیل به منت میشود
فدات شم...خدا باباتو واست حفظ کنه...

مرسی ولی شما هم اصلا محلشون نزار بزار سالی یکبار هم نرو وقتی بری عذت نزاره برات نرو بگو سوهرت نهایتا بره سر بزنه بهش

سه اصل هیچ وقت باکسی بیشتر ازجنبه اش رفاقت نکن,درددل نکن,شوخی نکن حرمتها شکسته میشود............ هیچ وقت به کسی بیشتر ازجنبه اش خوبی نکن,محبت نکن,لطف نکن تبدیل به وظیفه میشود.............. هیچ وقت ازکسی بیشتر ازجنبه اش خوبی نخواه,کمک نگیرانتظارنداشته باش تبدیل به منت میشود
راست میگید شما خودم سواری میدم بهشون

انقد رودروایسی نداشته باش باهاشون،نرو،ناراحتم شدن بگو نه که خیلی یادی هم از من کردین،بخدا یه بار برو خونه مامانت اونجا نرو ببین اصلا سراغتو میگیرن؟اصلا بدون دعوت خونه مادرشوهر رفتن رو دوست ندارم چون آدم بی قرب میشه

بببن من عادتمه خوب باشن خوبم ولی هر کس یعنی هرکس یه حرفی بزنه یا ناراحتم کنه درجا میکنمش تو کووون سگ کل تیر و طایفه مثل مرگ ازم میترسن و حساب میبرن سنم کمه ها ولی از همسایه و بنگاه و محیط کار مبدونن من با کسی شوخی ندارم بخداا مادرشوهرم لان نزدیک ۵ساله ازدواج کردم یه بار پامو تو خونش نزاشتم  حتی یکبار بعد یه کلمه حرفی که بهم زد الان جرات نداره نه خودش نه دخترهاش حرف بزنن جرشون میدم مادرشوهرم یبار از ترس به پام افتاد در صورتی کا خودش شر کل فامیلشونه ولی من تا خوبن خوبم بد شدن از خودشون پست تر میشم 

آفرین...میدونم آدمایی مث شما خیلی هم دل نازک و دلسوزن

دقیقا برای همین تز ظلم بقیه زود ناراحت میشم چون واقعا خودم نه شروع کننده هستم نه ظلم میکنم ولی هر کسی هم ظلم کنه بهم جوابشو میدم منتظر حکمت الهیی نمیشینم شاید طرف به اشتباهش هم پی ببره بفهمه چه دردی داره