2777
2789
عنوان

مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 38 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فدات شم چکار کنم آخه..بخدا خیلی میخام مهم نباشه ولی نمیتونم

عزیزم اونی که باید آدم رو دوست داشته باشه اول خداست بعد هم همسر و پدر و مادر و فرزند

هر کدوم ازینا رو داشته باشی خوشبختی

بقیه چه اهمیتی دارن 

انسانیت یعنی اگه شرع و قانونی هم وجود نداشته باشه بازم آدم خوبی باشی👌

[QUOTE=77495762]عزیزم اونی که باید آدم رو دوست داشته باشه اول خداست بعد هم همسر و پدر و مادر و فرزند هر کدوم ازینا ...[/QUOTEب شوهرم میگم انگار اصلا نمیفهمه یا خودشو میزنه ب گیجی

میگه چکار کنم انتظار داری جوابشونو بدم

غذاشو میخوره میکشه کنار...این پیرزن همچین جلوش دلا راست میشه

همدردیم عزیزم

با این تفاوت که جاری من فعلا عقده

مادرشوهرم بدجورررررررر دلم سوزنده 😢😢😢😢😢 

واگذارش کردم به خداااااا

😢😢😢😢دقیقا وضعیت منو جاریم و خانواده شوهرم

نکن دیگه اینکارو،اولین کاری که میکنی کمتر برو خونشون تا زنگت بزنن بگن چرا نمیای،یا دعوتت کنن،وقتیم میری مثه کلفت براشون کارنکن که اگه یه روز کار نکردی شاخ شن

همدردیم عزیزم با این تفاوت که جاری من فعلا عقده مادرشوهرم بدجورررررررر دلم سوزنده 😢😢😢😢😢  ...

فکر نکنم به اندازه من دلتو سوزونده باشن.دائما اعتیا بابامو میکوبید سرم میگف بابات ترک نمیکنه بیچاره مادرت چقد باید بکشه از دست روزگار

منم فقط نگا میکردم..پیش جاریام میگف انقد خجالت میکشیدم

فکر نکنم به اندازه من دلتو سوزونده باشن.دائما اعتیا بابامو میکوبید سرم میگف بابات ترک نمیکنه بیچاره ...

وای چه مادرشوهر نفهمی ...هیچیم بهش نمیگفتی؟ببخشیدا ولی اگه من بودم میگفتم مگه چند بار پای بساط بابای من نشستی؟

نکن دیگه اینکارو،اولین کاری که میکنی کمتر برو خونشون تا زنگت بزنن بگن چرا نمیای،یا دعوتت کنن،وقتیم م ...

آخه میرم شهرستان اونجا میرم و خونه مادرم نمیشه ک نرم

وای چه مادرشوهر نفهمی ...هیچیم بهش نمیگفتی؟ببخشیدا ولی اگه من بودم میگفتم مگه چند بار پای بساط بابای ...

بابام سنکوپ کرد مرد بخاطر اعتیادش...ولی هیچوقت نمیبخشم این سلیطته رو...اون موقع سنم کم بود لال بودم...نمیدونم چرا جواب کاراشو خدا نمیده

انقد هم سرحاله