2777
2789
عنوان

جواب عکس رنگی

| مشاهده متن کامل بحث + 10227 بازدید | 24 پست
پیش کی ببرم دکتر خوب که بشه به حرفش اعتماد کرد .

من جفت لوله هام انسداد شدید داشت تو عکس رنگی معلوم شد 

عرجا رفتم گفتن اول باید لاپارا کنی لوله هات بسته بشن بعد ای وی اف 

وی رفتم پیش دکتر الهام اکبری و عادل شروین لاپاراسکوپی شدم الانم طبیعی باردارم

میشه برای همه منتظرا صلوات بفرستین؟

پیش یه دکتر دیگه هم ببر بعضی از دکترا برا خودشون دکون باز کردن الکی عیب میذارن رو آدم که عمل کنن هم جیبشون پر کنن  هم دور از جونتون آدم موش آزمایشگاهی کنن من خودم سونو دادم یه دکتر گفت رحمت دوشاخه باید عملت کنم عکس رنگی بگیر گرفتم نوشته بود کاملا سالمه به دکتر گفتم دوشاخ نیس گفت حتما یه دیواره ای سپتومی داره باید عمل بشی رفتم پیش یه دکتر دیگه گفت دوشاخ نیس تنبلی تخمدان و پولیپ دهانه رحم داری  امروز پول بریز فردا بیا لاپاروسکوپی کنم رفتم یه دکتر دیگه گفت کی اصلا نه رحم دوشاخ داری نه تنبلی نه پولیپ فقط استرس داری برو حرص نخور استرس نداشته باش انقدم الکی پول دکتر و ویزیت نده شوهرت و خودت یکم عفونت دارین و کمبود ویتامین د  دو بسته قرص نوشت گفت 2  ماه دیگه بیا سونو تخمدان برات بدم رفتم گفت اقدام کن تو دومین ماه باردار شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهم گفت دیگه نزدیکی نکن .موندم واقعا به حرفش گوش بدم یا نه .خیلیا بعد عکس رنگی میگن احتمال بارداری ب ...

یه دکتر دیگه هم نشون بده انشاالله که چیز خاصی نیس بعد عکس رنگی چون لوله ها باز میشن حرکت اسپرم به طرف تخمدان راحت میشه برا همین احتمال بارداری زیاد میشه

برو پیش یه دکتر دیگه. من عکس رنگی انداختم هیچ مشکلی نداشتم دکترم با اینکه جواب عکس رو دید که همه چیز نرماله بهم گفت اگه این ماه باردار نشدی باید آی یو آی کنی رفتم پیش یه دکتر دیگه گفت واسه چی باید آی یو آی کنی! تو که سالمی😐 فقط استرس نداشته باش

صدهزار مرتبه شکرت خدای مهربونم❤️

سلام.من هردو لوله ام چسبندگی شدید داشتم.مشهد رفتم دکتر گفتن باید ای وی اف کنی.من یه سال و خورده ای درگیر دارو و امپول و تخمک کشی و ...بودم که از17تا فولیکول تنها دو حنین تشکیل شد.بعدش بهم دارو دادن برای انتقال که دو روز به انتقال من خونریزی داشتم و کنسل شد.رفتم تهران و سوهرم گفت حتما باید بری پیش این دکتری که من میگم و دیگه نمیخاد انتقال بدی.همه مدارک پزشکی مو بردم و دکترم گفت لوله هات چسبندگی سدید داره و احتمال اینکه هر دو لوله رو از دست لدی زیاده.خیلی دعا کردم و نذر کردم.شوهرم میگفت استخاره گرفتم برای این دکتر خوب اومده.هزینه زیاد کردیم ولی خدارو شکر عمل کردم هر دو لوله باز شد و من ماه بعدش باردار شدم.هر کی پیامم ذو میخونه برام دعا کنه.ضربان قلب جنینم پایینه‌دعا کنید پس فردا سونو گرافیم ضربانش بالا رفته باشه.بعد پنج سال خدا بهم بچه داده خیلی سخته😭😭😭

ررنگی  رنگی و شاد باش یادت  نره  زمین باآدمای  خوشحال خوشکلتره.