2777
2789
عنوان

سه تیغ

| مشاهده متن کامل بحث + 1268 بازدید | 31 پست
چه عالی.... دوستم خیلی تعریفش رو میکرد... پس یکی باید بخرم.

اره خیلی خوبه 

کاش یاد بگیریم واسه خالی کردن خودمون دیگرانو لبریز نکنیم .مشت ناراحتیامونو تو دهن کسی که مقصر نیست نزنیم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منظورت از سه تیغ ژیلت هستش آیا؟؟

نه سه تیغ همون وسیله برقی که سرش سه تا دایره داره که شروع به چرخش میکنه و مردها استفاده میکنند برای ایینه ای کردن صورت هاشون

بند یا وکس...یه خورده تحملتونو ببرید بالا اینجوری که نمیشه

بند که اصلا زیر دست ارایشگر جون میدم. نه اون میتونه کار کنه نه من میتونم خودمو کنترل کنم. موقع عقدم با اینکه مویی روصورتم نداشتم و در حد کرک بود اونقدر گریه کردم که دلش به حالم سوخت. وکس هر چند ماه انجام میدم ولی خب باید کاملا بلند بشه تا در بیاد از ریشه

خب مشکل اینه تیغ رشدشون رو سریع و زیاد میکنه

والا من هنوز ۲_۳ هفته ای یکبار تیغ میزنم

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
من ذاتا مو روصورتم نداشتم. از زمانیکه تیغ زدم اینطور شد. البته بنظرم هورمون هامم بهم ریخته

خب پس بهت نیوفتاده اصطلاحا

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

خخخ یه چیز میگم نخندین😐😂من حدودا پنج ماه بود که با نوره یا همون تیز بر موهای بدنم رو میزدم یهو به سرم زد گردنم و صورتم هم تا جایی که میشه با پودر تیزبر بزنم وایی الان چند وقته هم صورتم خییلی نرم شده هم کم مو😊

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

خخخ یه چیز میگم نخندین😐😂من حدودا پنج ماه بود که با نوره یا همون تیز بر موهای بدنم رو میزدم یهو به ...

خب این یه چیزمعمولی هست. من حساسیت دارم. تا میزنم قرمز میشه وپوستش کنده میشه

متوجه منظورتون نشدم.... میشه واضح تر بفرمایید؟

یعنی تیغ  برای اصلاح شما مناسب نیست با پوست و موی شما سازگاری نداره

وای نه . من امروز میزنم فردا سرش در اومده

خب پس شما باید روش دیگه اصلاح کنین

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز