2777
2789
عنوان

بیبی چک

87 بازدید | 10 پست

سلام خانوما ۲۶ام باید پریود میشدم نشدم...دیروز بیبی گذاشتم منفی شد...😔😭😭😭مامان و شوهرم میگن پریود میشی صبرکن دوستمم میگه بیخیال باش اما مگه میشه...😔

دوباره بزنم ینی...🙀😿

اِنَّ مَعَ العُسرِ یُسرآ...وَ اِنَّ مَعَ العُسرِ یُسرآ💕

سلام منم قرار بوده ۲۷ام پری بشم هنوز نشدم روز خود پری بی بی زدم یه هاله خییییلی کم رنگ انداخت از ذوق خوابم‌نمیبرد حالا باز بی بی زدم منفی شد😔 نمیدونم چرا خدا با من اینجوری میکنه؟اول شاد آخر پشیمون، سرم دراورده 

الهی که ۹ ماه دیگه بغلم باشی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام منم قرار بوده ۲۷ام پری بشم هنوز نشدم روز خود پری بی بی زدم یه هاله خییییلی کم رنگ انداخت از ذوق ...

درکت میکنم😔😔😔

اِنَّ مَعَ العُسرِ یُسرآ...وَ اِنَّ مَعَ العُسرِ یُسرآ💕

نه...جلو افتاده ولی عقب نه اصلا...

كمي اميدوار باش كه بي بي چك اشتباه كرده ولي نميخوامم كامل اميدوار شي. صبوري كن بزا يك هفته بگذره اگه پريود نشدي بي بي چك بزن باز منفي بود حتما برو دكتر.

حتي كم رنگم بيفته يعني بارداري.

کم رنگ افتاد عزیزم و خیلی امیدوار شدم حتی هیچ وقت بی بی چک مدیکور برام یه هاله هم ننداخته بود اما اون شب باوجود اینکه گلاب به روت ادرار اول صبح نبود درجا به فاصله کمار از دو دقیقا یه هاله انداخت اما امروز با ادرار اول صبح که امتحان کردم بازم مدیکور زدم کاملا سفید بود و منفی😔

الهی که ۹ ماه دیگه بغلم باشی