2777
2789

خیلی بده که یک جشن ساده و صمیمی که تنها هدفش دور هم بودن هست تبدیل به یک معضل بزرگ در جامعه بشه. مشکل مردم ما این هست که انگار بلد نیستند چطوری لذت ببرند فقط به دنبال حواشی دست و پاگیر هستند

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ساده بگیرین و لذت باهم بودنو یلدای نازنینو ببرین

من نميدونم با مادرشوهرم اينا زندگي ميكنم مادرشوهرم به دخترش گفته بيان اينجا به خاله شوهرم دوستدارم برم خونه مامانم باشوهرم  اما متاسفانه بايد تدارك ببينم و نرم

آیهان عشق مامانه😍
من نميدونم با مادرشوهرم اينا زندگي ميكنم مادرشوهرم به دخترش گفته بيان اينجا به خاله شوهرم دوستد ...

خب عزیزم اینا که راه حل داره با شوهرت به تفاهم برسین که مثلاً یکسال شب یلدا خونه مادرش عید خونه مادرت یکسال برعکس

خب عزیزم اینا که راه حل داره با شوهرت به تفاهم برسین که مثلاً یکسال شب یلدا خونه مادرش عید خونه مادر ...

اوففف عيدخونه نباشيم مادرشوهرم غوغاميكنه 

آیهان عشق مامانه😍