2777
2789

قبلش درد دارع ولی موقعی ک بچه میخواد بدنیا بیاد ن ..

در زندگی یاد گرفتم:با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند.با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه می کند.از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز از من بیزار خواهد بود.وتنهایی را به بودن در جمعی که به آن تعلق ندارم ترجیح دهم و سه چیز را هرگز فراموش نمیکنم :1 . به همه نمی توانم کمک کنم2 . همه چیز را نمی توانم عوض کنم3 . همه من را دوست نخواهند داشت ....!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا درد دارع😂

چرا سز نمیکنی 🤔 

در زندگی یاد گرفتم:با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند.با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه می کند.از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز از من بیزار خواهد بود.وتنهایی را به بودن در جمعی که به آن تعلق ندارم ترجیح دهم و سه چیز را هرگز فراموش نمیکنم :1 . به همه نمی توانم کمک کنم2 . همه چیز را نمی توانم عوض کنم3 . همه من را دوست نخواهند داشت ....!

بچه اولم دردش بیشتره تا بچه دوم🙄

من داشتم عزیزم ازهمون اولش که دردات شروع میشه دردخیلی بدی میادتوکمرت بعدم که آمپول میزنن بدتر دیگه موقع زایمانم دردهست ولی یه کمی میبرن بدنو بچه که میاد بیرون دیگه نگم برات چه حس خوبیه راحت میشی بچتم میبینی 😚😚😚😚😚

برای هر کسی یه جوریه بچه پسرم میگن دردش سنگین تر از دختره 

من شنیدم پسر دردش خیلی کمتره

خدا بزرگترین نعمتو نصیبم کرد  فرشته کوچولوی من این دفعه نمیزارم ازم جدا بشی خدا جون خودت حافظ فرشته کوچولوم باش یا امام حسین خودت تو محرم این کادو رو بهم دادی خودتم ازش محافظت کن   

عزیزم خیلییییییی درد داره.خیلییییییی.درد قبلش خیلی زیاده من که فکر میکردم با همین درد خواهم مرد.اون لحظه که میخواد به دنیا بیاد مم خیلی بدتره.من وقتی بچه اومد تو کانال زایمان دیگه نفسم نمیتونستم بکشم.اما دوستم زایمان طبیعی تو اب بود میگفت انقد خوب بود درد نفهمیدم اصلا.یکی دیگشونم اپیدورال کرده بود اونم راضی بود.من چون زایمان زودرس بودم هیجکدوم اینا نبود.۱ روز کاملم درد کشیدم ولی ۳ _۴ ساعت اخر دیگه به حدی درد داشتم به همه پرستارا فحش میدادم 😂😂

عشق مثل جنگ می مونه...شروع کردنش راحته...تموم کردنش سخته...فراموش کردنش محاله...
من ازالان خیلی استرس دارم سزارینم دوس ندارم خیلی میترسم دردش در  چ حده

ولی یه چیزی بگم میارزه دردشو تحمل کنی اما سز نکنی.

عشق مثل جنگ می مونه...شروع کردنش راحته...تموم کردنش سخته...فراموش کردنش محاله...
من ازالان خیلی استرس دارم سزارینم دوس ندارم خیلی میترسم دردش در  چ حده

دردش بستگی به خودتون داره ولی اگه بی حسی بگیرید دیگه درد ندارید البته اونم باید تا ۴ ...۵ سانت صبر کنید که درد داره ولی قابل تحمله درد زایمان