2777
2789
عنوان

كيست تخمدان

242 بازدید | 36 پست

من لكه بينى داشتم مشخص شد كيست دارم چن ماه سيپروترون دادن و رفع شد لكه بينى هام و بعد چند ماه دوباره شروع شد و تشخيصpco دادن با ال دى لكه بينى هام رفع شد الان بعد چند ماه مرتب بودن  دوباره تاريخ پريودم هست ولى شش روزه  لخته و لك سياه فقط دارم چكار كنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همینجوری بودم . پلی کیستیک و لک بینی . دارو هم چند دوره خوردم . ولی خوب هم نشدم هیچوقت . بی خیالش شدم و باردار هم شدم .دیگه مدل بدنت اینجوریه 

مامانِ دوتا دختر ناز 🌸🌸
منم همینجوری بودم . پلی کیستیک و لک بینی . دارو هم چند دوره خوردم . ولی خوب هم نشدم هیچوقت . بی خیال ...

عزیز دارو چی مصرف کردی

💞فان مع العسر یسری💞             صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند .۱۴۰۱/۰۵/۱۸ درست زمانیکه انتظارشو نداری معجزه اتفاق میفته.خوش اومدی معجزه زندگیم
منم همینجوری بودم . پلی کیستیک و لک بینی . دارو هم چند دوره خوردم . ولی خوب هم نشدم هیچوقت . بی خیال ...

برا بارداری منظورمه 

💞فان مع العسر یسری💞             صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند .۱۴۰۱/۰۵/۱۸ درست زمانیکه انتظارشو نداری معجزه اتفاق میفته.خوش اومدی معجزه زندگیم
وای منم کیست دارم دیشب پریود شدم ولی فقط لکه بینی دارم . دارم دق میکنم از غصه

نه نترس من با اينكه خودم درگيرم نميترسم چون استرس شرايط بدن رو بدتر ميكنه ... ولى بايد درمان كنيم ديگه

دقیقا چی جوری هستین؟ مثلا من ببخشید ی مدت فقط از من یه حالت خون اب میاد یا لک قهوه ای  در صو ...

نه فدات شم پزشك و سونوگرافي ميشه تشخيص كيست داد كه هست يا نه ...شما هم از پزشك خودتون شرايطتون رو بگين لازم باشه سونو مينويسه نترسين

نه نترس من با اينكه خودم درگيرم نميترسم چون استرس شرايط بدن رو بدتر ميكنه ... ولى بايد درمان كنيم دي ...

وای از دیشب دارم اشک میریزم فقط خدا میدونه چقد حال دلم بده 

اگ میشه ی صلوات بفرستین قلب نی نیم سالم باشه ب سختی باردار شدم 

چه خوب كه باردار شدين😍😍 به سلامتى دنيا بياد..اميدوارم منم مسئله خاص پيچيده اى نباشه

اميدوار شدم منم واسه وقتى كه خواستم بتونم باردار بشم و شوايط پيچيده اى نباشه