2777
2789
عنوان

صبا هستم بی بی چک+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 54 پست
اره دقیقا.سرمعده گاهی وقتا دردمیکنه. خودشم میسوزه ترش میکنه.من 19 سالمه تابحال معده دردنداشتم

منم اونجوریم بارداری توهم😍😍

یدونه پسر دارم من کاکل به سر دارم من یه روز عصای دستمه خودم خبر دارم من                  گلابہ تو گلاب پاش خدا مواظبش باش                  سپردمش دست خودت همیشه حافظش باش     ایشلاه که داماد بشه هرچی دلش میخواد بشه   توی روز سختی هیچکی پسر نمیشه           خسته‌گی جز باخنده یه پسر بدر نمیشه                چشم و چراغ بابا مرد کوچیکه مادر تیکر 🎈🎉تولد⏳🎁 گل پسرمه♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم 😦😛فک کنم 

الو سلام ببخشید منزل خداست؟منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست♡هزارباردلم گرفته این شماره رو♡ولی هنوز چراپشت خط درانتظار یک صداست♡شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی ♡چی شدبه ماکه رسیدحساب بنده هاجداست♡اجازه میدی که برات یکم درد دل کنم♡آخه شنیدم که اسم تومرهم وشفاست ♡حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه♡چون میدونه میشنوی وقتی تواین حال وهواست♡الو دوباره قطع ووصل سیم هاشروع شده♡الومنو ببخش اگه دوباره مزاحمت شدم ♡دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست 😘بالایی خیلی دوست دارم
نمیدونم 😦😛فک کنم 

پااااشو بی بی چک بزن 

یدونه پسر دارم من کاکل به سر دارم من یه روز عصای دستمه خودم خبر دارم من                  گلابہ تو گلاب پاش خدا مواظبش باش                  سپردمش دست خودت همیشه حافظش باش     ایشلاه که داماد بشه هرچی دلش میخواد بشه   توی روز سختی هیچکی پسر نمیشه           خسته‌گی جز باخنده یه پسر بدر نمیشه                چشم و چراغ بابا مرد کوچیکه مادر تیکر 🎈🎉تولد⏳🎁 گل پسرمه♥️
اهان ممنونم  7 روز از موعدم میگذده بی بی خط سفید میندازه  سردرگمم

شاید مثل من میخوای دیرتر پریود شی منم اون ماه بیبی ها منفی بود پریودم نمیشدم بالاخره با چندروووز تاخیر شدم 

من تو امضای هرکی صلوات یاسوره ببینم میخونم و لایکش میکنم🤗
حتما میرم خیلی نگرانم اولورم😢

الله المسین نازیم فقط اللهدان ایسته سالم و بی عیب اوشاق ورسین دیر یا زود داره صبرداشته باش  

نگرانیم نداره ما همه منتظریم انشالا ک بارداری فردا برو آز بده صبح برو ک زودتر جوابتو بدن

شاید مثل من میخوای دیرتر پریود شی منم اون ماه بیبی ها منفی بود پریودم نمیشدم بالاخره با چندروووز تاخ ...

نمیدونم حالا صبر میکنم تا 10 روز بشه نشدم میرم دکتر 

اولین باره اینجوری شدم 

نمیدونم حالا صبر میکنم تا 10 روز بشه نشدم میرم دکتر  اولین باره اینجوری شدم

وقتی اقدام میکنی هربلایی سر ادم میاد

دوباره بیبی چک بزن فردا صبح ناشتا شاید لقاحت دیر گرفته باشه و باردار باشی

انشالله اصلا تحمل صبرندارم بخدا عصبی شدم ولی شنبه بی بی میزنم

اره گلم منم میخوام شنبه یا یکشنبه بزنم انشالا دوتامونم مادر شیم

اصلا عصبی نباش منم مثل توبودم ولی دیدم فایده ای اذیت کردن خودمو بدتر شدن حالم نداره

بعدشم تو بگو خدایا ب من لیاقت مادرشدنو بده و هروقت صلاح دونستی یه فرزند بی عیب بده عجله نکن