2777
2789
عنوان

لطفاً کمک کنید 😔

66 بازدید | 7 پست

سلام دوستان من یک سال و چند ماهه که به طور کاملا سنتی ازدواج کردم و همسرم  پسر یکی از دوستان پدرم هستن متأسفانه پدرم به خاطر اعتمادی که به دوستشون داشتن تحقیق زیادی در مورد همسرم نکردن و من خیلی مسائل رو بعد ازدواج متوجه شدم و خیلی برام تحملش سخت بود مثلاً نمی‌دونستم همسرم سیگار میکشیدن و وقتی متوجه شدم که دو دفعه بوی بدی ازش می‌یومد و متوجه شدم که بوی سیگاره و بعد کلی ماجرا و سختی مواظب هستم طرف این جور چیزا نره و چند ماه پیش متوجه شدم چند تا فیلم مستهجن توی گوشی همسرمه کلی سره این دعوامون شد ولی ایشون چند دفعه دیگه این کارو تکرار کردن و وقتی دلیلش رو میپرسم میگه از روی عادته چون خانواده همسرم هیچ گونه توجهی رو تربیت بچه هاشون ندارن و چند باری اتفاقی همون فیلم های مزخرف رو توی گوشی پدرشوهرم هم دیدم نمی‌دونم چیکار کنم تا همسرم این عادت رو از سرش بندازه چون واقعا برام غیرقابل تحمله همسرم رو دوست دارم ولی از اخلاق های خانوادش متنفرم و دارم سعی میکنم که همسرم رو از اون مزخرفات دور کنم ولی هرکار کردم باز برمی‌گردم  سر خط به قول معروف ترک عادت موجب مرض است می‌دونم عادت کرده و سخته که دور بشه ازش ولی از این کاراش زجر میکشم و دیگه تحمل ندارم کمکم کنین لطفاً

میشه واسه مادر شدنم صلوات بفرستین⁦❤️⁩🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹

اون فیلم‌های مستهجن که میگی،  اکثر آقایون از این چیزا تو گوشیشون هست، شما مردارو نمی‌شناسی برو پیش ی مشاور تا این چیزارو برات توضیح بده که دیگه یه چیز عادی رو انقدر بزرگ نکنی

خدایا به امید تو... 

ببین عزیزم اول از همه خب سیگار میکشه. مساله خیلیییییی بدی نیست خدای نکرده معتاد به چیزای دیگه نیست. حالا هر از گاهی رو نباید اصلا به روش میاوردی که روش واشه و جلوی تو هم اینکارو بکنه چون ممکنه با این اتفاق حالا که روش باز شده بیشتر جلوی شما بکشه و راحت دیگه ادامه بده. تجربه من ثابت کرده دعوا حلال مشکلات نیست 

منو همسرم هم به هم معرفی شدیم و عین شما خیلی چیزها رو بعد عقد فهمیدم متوجه شدم نباید سر خیلی چیزا دعوا می کردم خیلی کارای دیگه میشه کرد 

در مورد فیلم مستهجن دقیقاً تازه همسرم اوایل زندگیمون گوشیشو عوض کرده بود دو سه بار توی این کانالا عضو شده بود بار اول دعوا کردم نشد بار دوم بهش گفتم خوبه من الآن بشینم ببینم اینارو؟ چیزی نگفت 

بار سوم قشنگ منم این فیلمارو گذاشتم صداشم بلندکردم اومد تو اتاق گفت چی میبینی گفتم خب تو میبینی لابد خوبه دیگه منم ببینم. دیگه ندید. 

سعی کن تا جایی که میتونی تا جایی که می تونی دعوا نکنی. سکوت براشون بدترین چیزه. گریه تو بزار مواقعی که دیگه خیلیییییییی بحرانیه. 

باور کن از تجربه هام بهت گفتم و خودم تازه دو هفته است دارم بعضی چیزا رو امتحان می کنم و سکوت به شدت جواب داده تا الآن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون فیلم‌های مستهجن که میگی،  اکثر آقایون از این چیزا تو گوشیشون هست، شما مردارو نمی‌شناسی برو ...

دقیقا من با اینکه سر این مساله با همسرم به تفاهم رسیدیم ولی هنوز یه وقتای میرم توی گوگلش یه چیزی سرچ کنم میبینم وااااا صفحه قبلیش سایت اونجوری بوده خیلیییی کم پیش میاد و دیگه اصلا به روش نمیارم چون وفاداریش بهم ثابت شده و حالا نمی دونم دلیلش چیه که اینارم میبینن. و نمیگم بهش چون دوباره روش به روم باز می شه. خیلی چیزا رو نباید گفت که حرمتش از بین نره 

واقعا این چیزا عادیه؟؟؟میشه بیشتر توضیح بدین  یعنی مشکل از منه ؟؟؟چند دفعه خواستم برم پیش مشاور ولی نتونستم واقعا چجوری میشه که این چیزا عادی باشه؟؟برام واقعا دردسرساز شده الکی بزرگش نکردم آخه خیلی حرص میخورم از این کاراش

میشه واسه مادر شدنم صلوات بفرستین⁦❤️⁩🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹
دقیقا من با اینکه سر این مساله با همسرم به تفاهم رسیدیم ولی هنوز یه وقتای میرم توی گوگلش یه چیزی سرچ ...

یعنی منم بیخیال بشم آخه میترسم این کاراش به کارای بدتر از این برسه تو این دوره زمونه خوب بودن خیلی کاره سختیه یکی از دوستام بهم گفت اگه این چیزا براشون عادت بشه پس فردا کارای بدتر هم میکنن

یعنی منم بیخیال بشم آخه میترسم این کاراش به کارای بدتر از این برسه تو این دوره زمونه خوب بودن خیلی ک ...

ببین نمی گن بی خیال شو بستگی داره همسرت چطور باشه ولی من بودم به روش نمیاوردم که جلوم تکرار نکنه 

ببین نمی گن بی خیال شو بستگی داره همسرت چطور باشه ولی من بودم به روش نمیاوردم که جلوم تکرار نکنه&nbs ...

فیزیولوژی آقایون خیلی متفاوته از زمانی ک به بلوغ میرسن به این جور فیلما گرایش پیدا میکنن، دیدن اینجور فیلما به هیچ وجه مقدمه ای برای خیانت نیست😂😂 بخواد خیانت کنه میره سمت اصل جنس!!!! 

خدایا به امید تو...