shabebarfii مدیر عضویت: 1397/08/11 تعداد پست: 1538 عنوان قیمت طلا!!! | مشاهده متن کامل بحث + 859 بازدید | 38 پست دوستای گلم به نظرتون طلا دوباره گرون میشه؟؟؟؟ 1397/09/29 | 08:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پزشک_دهکده۲۸ عضویت: 1397/09/06 تعداد پست: 1894 پس فقط سرمن كلاه نرفته چند بود خريدي؟ منو٤٢٠ البته من مجبور بودم تولد ١ سالگي دخترم بود حالا واسه تولدش ۶ تا النگو نمیگرفتین اتفاقی همنمی افتاد تو وون گرونی طلاخودمون دلریم در حق خودمون ظلم میکنیم
نفس9 عضویت: 1396/06/03 تعداد پست: 915 طلا به زودی به ۲۰۰ میرسه این خبر رو از یه جای مطمئن دارم یعنی واقعا میاد پایین یه مقدار پول دارم میخواهم بخرم برای پس انداز خدایا نگهدار پسرم باش.خودت میدونی پسرم جواب تمام سختیهام توی زندگیم هست.خدایا دوستت دارم
mohamadhamin عضویت: 1397/06/03 تعداد پست: 3171 حالا واسه تولدش ۶ تا النگو نمیگرفتین اتفاقی همنمی افتاد تو وون گرونی طلا خودمون دلریم در حق خودمون ... عزيزم من براي بچه ام ارزو دارمنميتونستم صبر كنمنميتونستم ارزوهامو تحت تاثير گروني قرار بدم و بعدا عذاب وجدان بگيرم حيوانات داروي من هستند ... دردنيايي كه انسانها بيمارم كردند ...!!!
mohamadhamin عضویت: 1397/06/03 تعداد پست: 3171 حالا واسه تولدش ۶ تا النگو نمیگرفتین اتفاقی همنمی افتاد تو وون گرونی طلا خودمون دلریم در حق خودمون ... بعد هم از كجا معلوم اون موقع گرون بوديه نفر تو بازار طلا بهم گفت ميخواد بشه ٨٠٠ تومنمنم خواستم مقداري براي اينده بچم طلا پس انداز كنم حيوانات داروي من هستند ... دردنيايي كه انسانها بيمارم كردند ...!!!
mohamadhamin عضویت: 1397/06/03 تعداد پست: 3171 طلا به زودی به ۲۰۰ میرسه این خبر رو از یه جای مطمئن دارم به زودي يا به تدريج؟ حيوانات داروي من هستند ... دردنيايي كه انسانها بيمارم كردند ...!!!
پزشک_دهکده۲۸ عضویت: 1397/09/06 تعداد پست: 1894 عزيزم من براي بچه ام ارزو دارم نميتونستم صبر كنم نميتونستم ارزوهامو تحت تاثير گروني قرار بدم و بعد ... خب آرزو یکی دوتا نه ۶تا النو عزیز منبعدم اونا رو دست بچه ننداز تو این اوضاع گرونی واقعا انقد دزدی زیاد شده خدانکرده کسی واسه ۴گرم طلا بلایی سر بچه نیاره
hossein_f عضویت: 1397/07/30 تعداد پست: 670 یعنی واقعا میاد پایین یه مقدار پول دارم میخواهم بخرم برای پس انداز بله حسین اقا هستم🙌 سوال درباره برنامه نویسی داشتید در خدمتم میتونید از طریق ایدی تلگرا م مطرح کنیدfallah8766
mohamadhamin عضویت: 1397/06/03 تعداد پست: 3171 خب آرزو یکی دوتا نه ۶تا النو عزیز من بعدم اونا رو دست بچه ننداز تو این اوضاع گرونی واقعا انقد دزدی ... فكر ميكني ٦ تاش چه اندازه ايه؟نازك يه گرم و خورده ايكلا ٦ تاش ٨ گرم شدنميندازمبراي پس انداز براش گرفتم٣ تاشو مامانم كادو گرفت سه تاشو خودمون حيوانات داروي من هستند ... دردنيايي كه انسانها بيمارم كردند ...!!!
mohamadhamin عضویت: 1397/06/03 تعداد پست: 3171 بله چه مدت طول ميكشه بياد پايين؟ حيوانات داروي من هستند ... دردنيايي كه انسانها بيمارم كردند ...!!!