2777
2789
شما ۶ تا النگو خریدی ما رفتیم هول هولکی سرویس عروسیمو خریدیم😐😐😐😐😐

پس فقط سرمن كلاه نرفته

چند بود خريدي؟

منو٤٢٠

البته من مجبور بودم

تولد ١ سالگي دخترم بود

حيوانات داروي من هستند ... دردنيايي كه انسانها بيمارم كردند ...!!!
ولی شنیدم میگن ۲۲ بهمن دوباره می‌ره بالا

۱۲آبان یادته ؟؟؟؟

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی🌷🌷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی شنیدم میگن ۲۲ بهمن دوباره می‌ره بالا

ازين شنيدم ها زياده

دامن نزتيم

يادتونه ميگفتن بعد ١٣ ابان ميره بالا

اومد پايين كه

از ماست كه برماست

من كه دارم دق ميكنم من ٣٠٠ گرم طلا داشتم دوبار تاحالا برا شوهرم ظلا فروختم به مثدار خيلي زياد يع ...

انشاالله دوباره  بتوني بگيري گلم 

منم مرتب ميخريدم ، البته هر دفعه يه تيكه كوچيك در حد  ٥٠٠مثلا 

ولي از اردبيهشت كه ١٧٠ بود اخرين بارم بود

⚘خدایا خودت  مواظب عزیزانم  باش⚘ 💓 الحمدالله💓 
پس فقط سرمن كلاه نرفته چند بود خريدي؟ منو٤٢٠ البته من مجبور بودم تولد ١ سالگي دخترم بود

ن من تو ۳۲۴ هزار خریدم فعلا زیاد فرقی نکرده ولی اگ رو ۲۵۰ بمونه ضرر میکنیم ولی با این حال راضیم چون هنو حلقه نخریدیم😑😄

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

انشاالله دوباره  بتوني بگيري گلم  منم مرتب ميخريدم ، البته هر دفعه يه تيكه كوچيك در حد ...

داري طلاهاتو؟

نه من گنده گنده ميخريدم

يه بار سرويس خريدم ٩ ميليون ٦٥ گرم ايتاليايي

فروختم ٧.٥

الان قيمت كردم ٢٨ تومن

من ناراحت نيستم

شوهرم همون طور كه ميفروشه همون طورم ميخره

ادمي نيست كه بذاره من بي طلا بمونم

ازين ناراحتم كه تو ارزوني فروختم

کاش طلاوسیله ها همه چی وهمه چی ارزون بشه تاماجوونابتونیم بریم سرخونه زندگیمون😔چراکسی به فکرماجوونانیس...آخه تواین وضعیت چجورمیشه به زندگی مشترک فکرکرد

میشه واسه برآورده شدن آرزوم یه صلوات بفرستین😚😔
ن من تو ۳۲۴ هزار خریدم فعلا زیاد فرقی نکرده ولی اگ رو ۲۵۰ بمونه ضرر میکنیم ولی با این حال راضیم چون ...

اره راضي باش

منم راضي ام

طلا بياد پايين رو همه چي اثر ميذاره

اره منم با اینکه هفته پیش رفتم ۱۱ تومن ۳ تا النگو خریدم ولی دعا میکنم بازم بیاد پایین.البته من خودم میدونسم میاد پایینتر ولی شوهرم برا هدیه زایمان خریده که البته هنوز این کوچولو دلش نمیخاد بیاد بیرون 

اره راضي باش منم راضي ام طلا بياد پايين رو همه چي اثر ميذاره

انشالله😊

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

من چندماه پیش گفتم دلارو طلا میاد پایین ولی حالا که اومده اگه دلار تزریق بشه و امنیتی تموم بشه که ثابت میشه وگرنه اگه دستوری ادامه پیدا کنه خب مسلما یه جهش دیگه اتفاق میوفته

در پی آن نگاه های بلند، حسرتی ماند و آه ه ه های بلند

طلا به زودی به ۲۰۰ میرسه این خبر رو از یه جای مطمئن دارم

حسین اقا هستم🙌                                           سوال درباره برنامه نویسی  داشتید در خدمتم میتونید از طریق ایدی تلگرا م مطرح کنیدfallah8766