2777
2789
عنوان

نی نی دار ها بیاین کمممک

61 بازدید | 13 پست

سلام دوستان پسر, من2ماه و هشت روزشه خییییلی گرررریه میکنه کلافه شدم دیگه هاکی میبینه میگه از یه چیزیشه ولی ب نظر خودم از دل درده وقتی از شکم میگیرمش ارومه شکمش خیلی گاز داره توروخدا راه حل بدین چه کنم

دزضمن شیر هم خییلی بد میخوره

بچه هام همه دنیامن😍😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اولش کولیکه مطمعنم چون خودم چهار ماه توماشین زندگی کردم دومش باید دورشو بگذرونه که چهارماهه 

سومن ماشین سواری صدا سشوار ..معجزه میکنه وقتیم خیلی گریه میکنه جوری که کولیکیز افاقه نمیکنه استامینفون درد دوبرابروزنش بده خوبه 

میدونی کجاش میفهمی که فقط داری نفس میکشی وزندگی نمیکنی اونجایی که درباره هیچ چیزو هیچکس هیچ حسی نداری👊👊👊👊

سعی کن توی بغلت بخوابونیش.چون توی بغل میگن دل دردشون یادشون میره وقتی صدای قلب مادرشونو بشنون.یا ببرید تو ماشین وقتی خوابید برگردید خونه.میگن بچه بغل کنی بغلی میشه و اینا کشکه.بچه تو بغل احساس امنیت میکنه.بچه من تا دوماهگی تو بغلمون بود.الان سه ماهو نیمشه عادت به بغل نکرده

عزیزم اولش کولیکه مطمعنم چون خودم چهار ماه توماشین زندگی کردم دومش باید دورشو بگذرونه که چهارماهه&nb ...

آبو نبات سفید یکمیم عرق نعنادرست کن بهشبده

میدونی کجاش میفهمی که فقط داری نفس میکشی وزندگی نمیکنی اونجایی که درباره هیچ چیزو هیچکس هیچ حسی نداری👊👊👊👊
خب بهش گریپ میکسچر بده.دلشو با روغن زیتون ماساژ بده اطراف نافش رو.برخلاف عقربه های ساعت.پاهاشو جمع ک ...

نه به جعت عقربه های ساعته تا جاییکه من میدونم

یک تا سه قطره روغن زیتون خالص تو نافش بچکون به جهت عقربه ساعت ماساژ بده

دم کرده نوزاد براش درست کن بیقراریشو خوب میکنه انشاالله

زیره، بابونه، بنفشه

به اندازه مساوی از هرکدوم بریز تو یه چای صاف کن" با آب سرد اول یه دور آب کشیش کن که خیالت راحت باشه تمیز باشع برای نینی

بعد آب حوش بریز روش بذار دم بکشه یه نیم ساعت اینا بعد صافش کن از آبش با قطره چکون بده بخوره

از جدال با کسی که قدردان محبت های تو نیست بپرهیز، اینکه تصور کنی روزی میتوانی او را متوجه اشتباهش سازی، درست مثل آب کردن کوه یخ با "ها" است...چاره ای نیست؛ باران هم باشی، برای کاسه های وارونه کاری نمیشود کرد -الهی قمشه ای

نه چیزی بهش نده.من دخترم وقتایی که دل درد داشت میبردم دکتر میگفت اصلا هیچی بهش نده طبیعیه فقط ماساژش بده.دمکرده و اینا واسه معدش ضرر داره هنوز زوده.ولی قطره کولیف هم خوبه براش.بخر بده بخوره خوشمزست خوشش میاد

عزیزم عارقشو میگیری.یه شربت هس که خیلی برا دختر من جواب داد منم دخترم شکمش پر نفخ بود اونو دادم فقط گازه که تخلیه میکنه چه بالا چه پایین.برای نوزادم هس .

خدایا دخترمو برام نگه دار کل دارای من تو این دنیاس الهی امین.
نه تا شش ماهگی هیچی نباید بدن حتی نبات داغ

کی اینوگفته دختر من به حدی دردداشت که منوباباشو آسی کرده بود خود دکتر گفت بهش نباتوباعرق نعنا بدین بعدشم منکه دخترموباگلاب خوب کردم‌چوواسه نفخ خوب بودوآرامش میداد بااینکه دکترا ممنوع کردن ولی طب سنتی پرسیدم گفت گلاب بدین به کسی توصیه نمیکنم بدن ولی من دادم وراضیم همجوردارو شیمیاییوامتحان کردم خوب نشد حتی گرمیچر حالشوبدتر کرد بعدشم شیرخشک داخلش آب میریزن ونبات سفیدم از قنده که توی شیر خشکم هست چطور اونومیتونن بخورن نمیگم زیاد ولی یکم نبات داغ معجزه میکنه