2777
2789
عنوان

عکس تیپ بیرون و تیپ خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1239 بازدید | 53 پست
بیش از ده دست تیپ بیرون دارم متاسفانه عکس ندارم

عکس خودته؟

پسر یعنی یه اتاق پر از اسلحه و توپ و ماشین اسباب بازی  پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس پسر یعنی یه کمد کفش و کلاه و لباس اسپرت  پسر یعنی کراوات و پاپیون کت کوچیک مردونه  پسر یعنی بوی مردانگی در حین کودکی  پسر یعنی یه نمونه کپی شده سایز کوچیک از عشقت  پسر یعنی تکیه گاه مادر  پسر یعنی امید آینده پدر  پسر یعنی ولی عهد خونه  من و بابایی عااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دریا جون اگه عکس داشتم که زود میفرستادم گفتم بفرستن ایده بگیرم دارم عکس اما سلفی از خودم اونم نمیشه

میشه یه صلوات برا نی نیم بفرستی سالم بیاد بغلم  خدایا نی نیمو سالم بزارش بغلم 
نه

هرکیه خیلی خوشگله لامصب

پسر یعنی یه اتاق پر از اسلحه و توپ و ماشین اسباب بازی  پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس پسر یعنی یه کمد کفش و کلاه و لباس اسپرت  پسر یعنی کراوات و پاپیون کت کوچیک مردونه  پسر یعنی بوی مردانگی در حین کودکی  پسر یعنی یه نمونه کپی شده سایز کوچیک از عشقت  پسر یعنی تکیه گاه مادر  پسر یعنی امید آینده پدر  پسر یعنی ولی عهد خونه  من و بابایی عااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من

عزیزم من از سال ۹۶عضو بودم کاریریمو ترکوندن دوباره عضو شدم حالا شما مشکلی نداری نیا تو تایپک 

میشه یه صلوات برا نی نیم بفرستی سالم بیاد بغلم  خدایا نی نیمو سالم بزارش بغلم 
حالا مثلا ديروزي ها خيلي قابل اعتمادن؟؟؟ يكيش وقيح!!!چ حرفا

دقیقا چند تا اکانتای وقیح که قبلا داشت تو سایت خودمون عکس میذاشت رو قبل ترکیدن چک میکردم و متوجه شدم طی یک روز بعد از عضویتش تعداد زیادی پست خانمانه و پزشکی بهداشتی گذاشته برای رد گم کنی

ᓘـُنُڪ آטּ قُمـــار بازے ڪِــہ بِباᓘـت آنچِـہ بوבش