مسولی۷۸ مدیر عضویت: 1397/09/27 تعداد پست: 3168 عنوان دعاکردن | مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 31 پست میگن اگه میخوای دعات مستجاب بشه به یکی بگوواست دعاکنه چون توبازبون اون گناه نکردی یعنی (غیبتو دروغو و..)پس دعاش میگیره بیایدبراهم دعاکنیم بچه هامیشه واسه منم دعاکنیدخواهش میکنم خیلی پریشونم آرامش ندارم😔 ❤اللّهم صل علی محمّد وآل محمّد وعجل فرجهم❤ 1397/09/29 | 00:30 14 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مسولی۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1397/09/27 تعداد پست: 3168 برات صلوات فرستادم.الهی مشکلت حل شه خیلی ممنونم دستت دردنکنه انشاالله حاجت روابشی ❤اللّهم صل علی محمّد وآل محمّد وعجل فرجهم❤
alaaaaaaa عضویت: 1397/02/19 تعداد پست: 1818 انشالله که بحق ایه های قران خدا دلت شاد کنه .. برای منم دعاکنید مادربشم ازسال 85 منتظرم ای روح نامتناهی راه برای مثبت شدن بارداریم توهمین سیکل برایم بگشا
مسولی۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1397/09/27 تعداد پست: 3168 فوايد آية الکرسی ❤️خواندن آن هنگام خروج از منزل، هفتاد هزار فرشته نگهبان شما ميشوند. 💛هنگام ور ... 😍😍😍 ❤اللّهم صل علی محمّد وآل محمّد وعجل فرجهم❤
اردیبهشتها عضویت: 1397/03/05 تعداد پست: 2577 انشاله هر ارزویی داری براورده بشه برای شفای خواهر منم دعا کنید دوستان بنظرم تمام كاربراي سايت ك زياد انلاين هستن تنهايي عميقي دارن
مسولی۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1397/09/27 تعداد پست: 3168 انشالله که بحق ایه های قران خدا دلت شاد کنه .. برای منم دعاکنید مادربشم ازسال 85 منتظرم خیلی ممنون خدابرات خوش بخوادانشاالله که خدایه بچه صحیح وسالم بهت بده ازخدامیخوام هرچی زودترمامان بشی 😍😍 ❤اللّهم صل علی محمّد وآل محمّد وعجل فرجهم❤
دنیز۷۴ عضویت: 1397/06/08 تعداد پست: 1239 سلاملطفا برا امضامسلامتی همه ی پدرها و مادرهاشفای مریضاعروسی کردن همهخوشبختی همهدعا کنینخدا خیرتون بده الهی آمین لطفا برا ظهورآقا و تعبیر نشدن خواب داداشم و خوب و خوش بودن رابطه ی داداشام صلوات بفرستین خدا خیرتون بده
alaaaaaaa عضویت: 1397/02/19 تعداد پست: 1818 خیلی ممنون خدابرات خوش بخواد انشاالله که خدایه بچه صحیح وسالم بهت بده ازخدامیخوام هرچی زودترمامان ب ... مرسی عزیزدلم یعنی میشه سالگرد ازدواجمون نی نب تودلم باشه ای روح نامتناهی راه برای مثبت شدن بارداریم توهمین سیکل برایم بگشا
مسولی۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1397/09/27 تعداد پست: 3168 انشاله هر ارزویی داری براورده بشه برای شفای خواهر منم دعا کنید دوستان ... خیلی ممنونم دستت دردنکنه انشاالله که ختاهرتم هرچی زودتر حالش خوب میشه براش ۵ تاصلوات فرستادم ❤اللّهم صل علی محمّد وآل محمّد وعجل فرجهم❤
مسولی۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1397/09/27 تعداد پست: 3168 سلام لطفا برا امضام سلامتی همه ی پدرها و مادرها شفای مریضا عروسی کردن همه خوشبختی همه دعا کنین ... انشاالله که هرچی زودترامام زمان ظهورکنه واینکه هرچی تودلته خدابهت بده ❤اللّهم صل علی محمّد وآل محمّد وعجل فرجهم❤
مسولی۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1397/09/27 تعداد پست: 3168 مرسی عزیزدلم یعنی میشه سالگرد ازدواجمون نی نب تودلم باشه انشاالله امیدوارم به حق پنجتن هرچی زودترمادربشی 😍 ❤اللّهم صل علی محمّد وآل محمّد وعجل فرجهم❤
نوریجان عضویت: 1397/07/09 تعداد پست: 3245 منم برات دعا کردم و صلوات فرستادم میشه برا من و خانوادم دعا کنید
مسولی۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1397/09/27 تعداد پست: 3168 منم برات دعا کردم و صلوات فرستادم میشه برا من و خانوادم دعا کنید دستت دردنکنه حتما عزیزم برات فرستادم 😍 ❤اللّهم صل علی محمّد وآل محمّد وعجل فرجهم❤
مسولی۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1397/09/27 تعداد پست: 3168 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُ ... دستت دردنکه خدابرات خوش بخواد😍😍😍😍 ❤اللّهم صل علی محمّد وآل محمّد وعجل فرجهم❤
مسولی۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1397/09/27 تعداد پست: 3168 مرسی بچه هاکه اینقدرخوبید وبادعاهاتون به آدم انرژی میدید انشاالله که هرچی زودتر به خواسته ی دلتون برسید ❤اللّهم صل علی محمّد وآل محمّد وعجل فرجهم❤