2777
2789
عنوان

گناهان زبان

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 29 پست

سلام

جهت اطلاع بعضی از نکات اشاره شده گناه نیست.

دوای دردم ، این دفعه که بیام دیگه برنمیگردم .... مثل همیشه ، بزرگی کن اگه که من جوونی کردم منو صدا کن ، مثل قدیم تو روضه ها به من نگاه کن ، هر کسی یادم کرد بگه، شادی روحش یا حسین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توام الان غیبت کردیا

عزیزم تا اونجایی که من میدونم وقتی طرف بشناسیم میشه غیبت ما که ایشون و اصلا نمیشناسیم .بهتره جایی که آشناست عنوان نکنن

دلم گرفته از این طعنه های مردم شهر         چقدر خسته ام آ
اول کمشون کن کم کم بزار کنار .من غیبت و خیلی کمتر کردم انگار یکی میزنه تو دهنم . ولی بازم هست مخصوصا ...

چشم 

من لیمووییی  بودم ولی اون هلوییییی دوست داشت . من واسش دریا بودم ولی اون از این تشت قرمز پلاستیکیا دوست داشت 
عزیزم تا اونجایی که من میدونم وقتی طرف بشناسیم میشه غیبت ما که ایشون و اصلا نمیشناسیم .بهتره جایی که ...

غیبت پشت سر کسی حرف زدن پس چه فرقی میکنه طرف بشناسه یا نه

تیکرم شروع شد اما من باردار نشدم ...خدا 4 سال بس نیس؟!

سخن کسی را قطع کردن.  منت کشیدن .با خواندن قرآن کسب روزی کردن. لعن و نفرین. صحبت کردن بدون علم .راز خود را فاش کردن این نکات گناه نیست

دوای دردم ، این دفعه که بیام دیگه برنمیگردم .... مثل همیشه ، بزرگی کن اگه که من جوونی کردم منو صدا کن ، مثل قدیم تو روضه ها به من نگاه کن ، هر کسی یادم کرد بگه، شادی روحش یا حسین
سخن کسی را قطع کردن.  منت کشیدن .با خواندن قرآن کسب روزی کردن. لعن و نفرین. صحبت کردن بدون علم ...

تا اونجایی که من میدونم همه ی اینها گناهه . امام رضا میفرمایند اگر کسی سخن برادرش را قطع کند مانند این است که صورتش را چنگ زده باشد ‌این گناه نیست بی احترامی به طرف مقابل نیست؟؟؟لعن و نفرین هم که گناه واضحه .من خودم به کسب روزی با خواندن قران شک دارم 

لعن و نفرین در شیعه وجود داره. مثالش هم زیارت عاشورا

خواندن قران و نمار خواندن برای کسانی که نمی تونند هم طبق نظر  مراجع اشکال نداره.

در موارد غیبت یا تمسخر قطع کردن سخن  و عوض کردن بحث جایز هست

همه ی اینایی که من نوشتم کلی هستن و حتما جزییاتی دارن اکثرا رو دونه دونه سرچ کردم و واقعا گناه بودن . مطمئنا لعن و نفرین اگر به ناحق باشه گناهه اینا رو تیتر وار نوشتم تفسیر نمیکنم چون علمش و ندارم فقط تلنگریه که جلوی این زبان چند گرمی رو بگیریم

تشکر و سپاس به خاطر تاپیک. بنده هم نگفتم بد هست و فقط خواستم نکته ای بگم تا تفسیر نشه.  شاید اگه کلی گفته بشه یه سری مشکلات و بدعت ها پدید اید

تشکر و سپاس به خاطر تاپیک. بنده هم نگفتم بد هست و فقط خواستم نکته ای بگم تا تفسیر نشه.  شاید اگ ...

لطف کردید . نکته ای باشه استقبال میکنم