2777
2789
عنوان

میخریم😍😍...نمیخریم😷😷

| مشاهده متن کامل بحث + 106241 بازدید | 1852 پست
منم همینکارو میکنم همیشه 

عالیه

اقرار میکنم کہ خدایم فقط توئی*ھر آنچہ ماندہ است برایم،فقط توئی*شاھدترین بہ خلوت شب ھای تارِ من*سامع ترین بہ زمزمہ ھای نزارِ من*طوفان غم ز گریہ جدایم نمیکند*موج است، موجِ غم کہ رھایم نمیکند*انگار کہ روضہ ای بہ دلم دم گرفتہ است*بغضی ھزار سالہ گلویم گرفتہ است*چشمم بہ لطف توست اگر زندہ ام ھنوز*عاصی و روسیاہ،ولی بندہ ام ھنوز۔۔۔پروردگارِ یوسفِ تنھا درون چاہ* فریادرس ترین بہ غمِ قلبِ بی پناہ*پروردگارِ یونسِ در عمقِ آبھا*پروردگارِ قلبِ رئوفِ رباب ھا*پروردگارِ مردمِ شب ھای انتظار*پروردگارِ چشم بہ راھانِ بی قرار۔۔۔۔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واقعا ؟!!!من نميدونستم وسيله خوبيه فكر ميكردم خيلي وسيله بيخوديه !!! نخ بايد نوع يا مارك خاصي براش ...

من دارم چند بار نخ هاي مختلف خريدم جواب داد ولي نخ هايي كه ضخيمترن بهترن

نگران اين نباش كه زندگيت زيرورو شود از كجا معلوم زير زندگيت بهتر از رويش نباشد 

چه تاپیک کاربردی و مفیدی👌👌👌 ممنونم استارتر جون

جا داره بگم چه عجب ما تو پربازدیدا یه تاپیک به درد بخور دیدیم😕

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد
سلام ببخشید دوستان خریدن مینی واش واسه سیسمونی لازمه؟لطف میکنید نظرتونو تو این موردم بگین پیشاپیش مم ...

خوبه من تا يكسال مرتب استفاده كردم اوايل لباس بچه خيلي كمه نمي شه كه تو ماشين لباسشويي چند كيلويي انداخت بعدشم دلم نمي اومد تو ماشين لباسشويي بشورم ولي ميني واش خيلي راحت بود دو روز يه بار مي شستم

وسايل بچه اي خريدم و راضي بودم تخت كنار مادر، استريل شيشه شير  ،پستونك ميوه خوري ،صندلي غذا ،صندلي ماشين و كالسكه ست كارترز لباس كارترز و مادر كر هم عالي بود نه رنگش عوض شد نه خراب شد كرم تعويض هم سودوكرم

وسايل خونه سولاردوم ال جي خيلي استفاده ميكنم و بخارشو هم براي تميز كردن تقريبا همه چي استفاده مي كنم 

برا تميزكاري خونه هم دستمال مرطوب كانو گرفتم كه عاليه مخصوصا سبزش كه همه كارس و صورتي كه براي گاز و ماكرو فره بستهاي هفت هزار تومن 

پماد ترميم كننده هيدرو درم گرفتم گذاشتم تو اشپزخونه برا سوختگي اگه بلافاصله بعد سوختن بزنين هم سوزشو خوب مي كنه هم تاول نميزنه اصلا جاشم نمي مونه

مایع ظرفشویی خاکستر،چند منظوره اتک،نرم کننده ی لباس کامفورت،نرم کننده ی مو لطیفه طلایی و مداد ابرو vov خیلی خوبه.ب نظرم مارک دراژه برای کارامل عالی و خوشمزس.

❤️با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤️

اتفاقا دیدم ولی حس کردم خوب کرمو پخش نمیکنه پوست خواهرتو یکدست میکنه؟

بله عزیزم . خیلی یکدست میشه 😀

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
کرم پودر روزانه م بورژوا ایرمت بود ولی یهو قیمتش دوبرابر شد الان از کالیستا که برند ایرانیه اس ...

کرم پودر کالیستا واقعا عالیه ❤

دردی که انسان را به سکوت وامیدارد بسیار سنگین تر از دردیست که او را به فریاد وامیدارد... و انسانها فقط به فریاد هم میرسند نه به سکوت هم!💔