2777
2789
عنوان

میخریم😍😍...نمیخریم😷😷

| مشاهده متن کامل بحث + 106241 بازدید | 1852 پست

رب گوجه جوانه اتکا عالیه 

خیار شور سحر خوبه مایع لباس بس خوبه  چایی کیسه ای فاطیما خوب نیست اصلا رنگ نداره احمد از همه بهتره 

خمیر دندون زغالی مزخرفه هیچ فایده‌ای نداره بدمزه هم هست شنیتسل و ناگت های کاله تازگی خیلی بد بو و سفت شده 

کیسه فریزر و زباله مارک پنگوئن عالیه 

ماکارونی زر و مانا خوبه ادویه گلستان خوبه                       لوازم خونگی پارس خزر خوبه مایع ظرفشویی صحت خوبه 

محصولات فیروز عالیه گلاب و عرق نعنا ربیع خوبه 

نوار بهداشتی تندیس خوبه شیر خشک گیگوز خوبه هم چربه برای بچه های یبوستی خوبه هم بچه خوب وزن میگیره   

یک بوسه برای قلبم یک بوسه برای تو یک گلبرگ با عطر شعرم همراه نامه های تو
قیمتشو واقعا نمیدونم باید حول و حوش ۲۰۰ باشه

مال من عین همینه مارکش براون....این مطمئنی فیلیپس

همه دنیا بخواد و تو بگی نه....نخواد و تو بگی آره تمومه...همین که اول و آخر تو هستی....به محتاج تو محتاجی حرومه ❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه ها تاید چی بخرم این سری؟ قبلا سافتلن طلایی میزدم راضی بودم اما ی مدت پرسیل گرفتم بد نبود این سر ...

من اصلا پودر ماشین استفاده نمیکنم چون لباسها رو داغون میکنه و بور فقط یدونه محض احتیاط تو خونه برای لباسهای کار همسرم دارم...وهمیشه برای هر لباسی از مایع لباسشویی استفاده میکنم...مایع استفاده کنین کلا دور پودر و خط میکشین که پدر لباس و در میاره اه

همه دنیا بخواد و تو بگی نه....نخواد و تو بگی آره تمومه...همین که اول و آخر تو هستی....به محتاج تو محتاجی حرومه ❤
عزیزم به نظرم دکتر پوستت خیلی خوب بوده کیه ؟

ريحانه مهرگان..واقعا از كارش راضي ام.. باحوصله و مودبه..به پاي بيماراش هم موقع ورود و هم خروج بلند ميشه.. با احترام يادداشت برميداره و با حوصله گوش ميكنه...دارو بنا به بودجه چندين مدل ايراني و خارجي مينويسه و بهت حق انتخاب بنا به بودجه ات و ميده.. در كل من تو چند جلسه خيلي پوستم خوب شده همه داروهامم ايراني گرفتم جز كرم دور چشم و ي كرم شب

به زندگیم خوش اومدی....
دقیقا . در عوض وقتی بچم بزرگتر شد سرهمی که تا پایین شلوارش از دو طرف دکمه میخورد.جورابم نداشت.خیلی ...

برای من از فاق بچم کوچیک میشه...ی جورابی داره الان از فاق کوچیکش شده..

دخترم.....بارانم...تموم زندگیمی...👶👶👶  
لوازم خونه سبزی خورد کن  چرخ گوشت  پلو پز  گوشت کوب برقی ب درد نمیخوره اصلااا

گوشتکوب برقی خیلی ب درد میخوره اتفاقا البته گوشتکوب برقی من همزن و ی غذاساز کوچیک م داره

واسه حل شدن مشکلم ی صلوات میفرستین؟
تو لیست جهاز دختر این چندتا مورد به نظر من بدرد نمیخوره هوا پز بخار پز پلوپز چرخ گوشت کلی چیز د ...

ما هواپز خیلی استفاده می‌کنیم تقریبا یکروز در میون 

ولی کسی استفاده نداشته باشه واقعا بی معنیه خریدن اینهمه وسیله

من ازگوشکوب برقی س کاره واقعاراضیم خیلی خوبه برای شیرموزاینادیگ لازم نیس ازمخلوط کن استفاده کنم  ...

عه جالبه برای شیرموز استفاده میکنی؟ من نمیدونستم دیگه چه استفاده هایی میکنی ازش?

بچه ها من از بوی کرم بدم میاد.به خاطر همین نمیزنم.هر نوع کرمی باعث حالت تهوع میشه برام.همیییییشه همی ...

خانم برادر من مثل شما حساسه به بوی کرم مارک کیو وی میگفت بو‌ نداره از داروخانه خریده بود 

از کرم جی خیلی خیلی راضیم.باور کنید از صدتا کرم گرون خارجی واسه دست بهتره یه مدت کوتاه که استفاده ک ...

مخصوصا جی بادام

افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد یا من یکفی من کل شی ولایکفی منه شی اکفنی مااهمنی