2777
2789
عنوان

میخریم😍😍...نمیخریم😷😷

| مشاهده متن کامل بحث + 106278 بازدید | 1852 پست
از رژلب های مارال خیلی راضیم.ایرانیه و قیمتش مناسبه من لبم خیلی حساسه ولی با این رژلب اصلا پوست پوس ...

رنگ موهاي مارال هم خيلي خوبه من تازگيا گرفتم ١٢ 

جانيارم ديگه همونكه گزارشمو زدين تركونوندينم نميبخشمتون 😖

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

با ساندویچ ساز چی درس میکنن؟مثل اسنک ساز نون تست وپنیر مخلفاته؟پس فرقشون چیه؟

مگه یکی نیستن؟؟یکین فک کنم.

دیدی قالبای مختلف دارن.مال من 4نوع قالب داره یکیش جای نون تسته.بقیه ش نمیدونم کاربردش چیه

پیشونی و شقیقه رو نمیشه با این برداشت چون ممکنه ابروهارو بکنه

من رو ابروهام چسب کاغذی میزنم پیشونیمم بر میدارم😁

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

بچه ها تاید چی بخرم این سری؟ قبلا سافتلن طلایی میزدم راضی بودم اما ی مدت پرسیل گرفتم بد نبود این سر ...

من براي لباساي روشن فقط از پودر صابون فيروز استفاده ميكنم

براي لباساي رنگي هم مايع لباسشويي سافتلن خيلي بوي خوشي داره و خيلي تميز ميشوره

براي پرده هم بغير از اينكه مايع ميريزم يدونه قرص ماشين ظرفشويي ميندازم خيلي تميز ميشه

جانيارم ديگه همونكه گزارشمو زدين تركونوندينم نميبخشمتون 😖
منم ازاپیلیدی مارک براوون خیییییلی راضیم سه ساله دارم.

منم خیلی راضیم

ده ساله دارمش مث روز اولشه

حیف که موهارو زیر پوستی میکنه اپیلیدی

چشم از پنجره بردار..‌.منجی در آینه است☇☇
شماره چندش قشنگ تره من یدونه گرفتم کیفیتش عالیه اما رنگ و کمرنگ انتخاب کردم مثل روح میشم میزنم

من شماره ی ۶۰۳ و ۳۹ رو دارم هر دو تاش بینهایت خوشرنگن

بچه ها برای سوزش پاتون چی استفاده میکنید

روز اول که دل من به تمنای تو پر زد...چو کبوتر لب بام تو نشستم... تو به من سنگ زدی... من نه رمیدم نه گسستم... باز گفتم که تو صیادی و من آهوی دشتم تا به دام تو درافتم همه جا گشتم و گشتم... یه صلوات واسه حاجت دلم میفرستین❤
سلام گلم.عزیزم من میخواستم بند انداز بخرم دوستام میگن نخر بندش میپره چشتو کور میکنه منم دیگه نخریدم. ...

نه بابا اصلا همچین چیزی نیست

یه بار نخشو مدت طولانی عوض نکردم و نخ حین کار پاره شد ولی اصلا اذیت نکرد

نخش خیلی سخت پاره میشه بشه هم مشکلی پیش نمیاد

عطر هوگو و لجندو عاااااااااشقم😍

روز اول که دل من به تمنای تو پر زد...چو کبوتر لب بام تو نشستم... تو به من سنگ زدی... من نه رمیدم نه گسستم... باز گفتم که تو صیادی و من آهوی دشتم تا به دام تو درافتم همه جا گشتم و گشتم... یه صلوات واسه حاجت دلم میفرستین❤