2777
2789
عنوان

میخریم😍😍...نمیخریم😷😷

| مشاهده متن کامل بحث + 106278 بازدید | 1852 پست
پماد رو میزنی به زیر بغلات؟آخه منم عرق میکنم خیلی بده

آره عزیزم خیلی وقت بود اسپری و مام میزدم زیر بغلم دیگه خارش گرفته بود تا اینکه این پماد زدم بهتر شدم هم عرق نمیکنم هم بو نمیدم البته اگه برا سلامتی مشکلی نداشته باشه خوبه بعداز حموم به اندازه ی یه نخود میزنم 

آنا.......چیخاتمارام محبتین یادیمنان                                             لای لای سَسون قولاقیمدا ساخلارام......

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیدونم چرا خیلیا از بخار شوی بد میگن به نظر من خیلی خیلی خوبه.برای دیوار محشره لازم نیست چقدر وقت ...

باربی جان خونت کاغذ دیواریه؟؟؟ من کاغذ دیواری دارم. البته قابل شست و شو هستش. میشه با بخارشو تمیزش کرد؟؟؟ من بخارشوی کنوود دارم تاحالا استفاده نکردم. 

گفته بودی که چرا محو تماشای منی؟.... آنقدر محو که یکدم مژه بر هم نزنی؟ مژه بر هم نزنم تا که زچشمم نرود...... ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی..❤️

منکه برس حرارتی مارک مکس دارم. آشغاله. فقط موهامو بیشتر حجیم میکنه والا. 

گفته بودی که چرا محو تماشای منی؟.... آنقدر محو که یکدم مژه بر هم نزنی؟ مژه بر هم نزنم تا که زچشمم نرود...... ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی..❤️
برای فرش نمیخوام موکتمون رنگش کرمه تقریبا آب سبزی رفته بهش دوبار شامپو فرش کشیدم نرف بنظرت چیکارکنم؟

اون قسمت رو نمدار کن، پودر آمو یا پرسیل(ترجیحا آمو) بذار ی کم روش بمونه بعد روشو با اسکاج یا پارچه زبر بکش شایداز بین بره

میتونی برنامه‌ی کُمُدا رو هم نصب کنی ، اونجا هم بزاری برای فروش  و کلا لباسایی که دیگه نمپوشی ...

مرررسی گلم

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊
منم خیلی پزمو ام. هفته ای یکبار باید اصلاح کنم. کار بندو میکنه،؟ 

منکه بند انداز فیلیپس دارم اصلا راضی نیستم 6ساله انداختم گوشه کمد اصلا به درد نمیخوره. اپلیدی فیلیپس هم خریدم خیییلی درد داره اونم رفت گوشه کمد😐 بند میندازم

خدای مهربونم سپاسگزارم ازت❤️
از بند انداز مارک فیلیپس خیلی راضیم.اصلا نخ پاره نمیکنه.پرزی ترین موها رو هم میگیره چند تا مارک دیگ ...

چه جالب درد نداره  بعدش جوش نمیزنه میشه عکسشو بفرستی لطفا 

باربی جان خونت کاغذ دیواریه؟؟؟ من کاغذ دیواری دارم. البته قابل شست و شو هستش. میشه با بخارشو تمیزش ک ...

چسب کاغذ دیواری رو آب نکنه😦 کاغذ جدا بشه. من واسه مبل و شیشه و فرش استفاده میکنم. خیلی خوبه. ولی کاغذ دیواری نمیزنم خیلی حرارتش بالاست

خدای مهربونم سپاسگزارم ازت❤️
چسب کاغذ دیواری رو آب نکنه😦 کاغذ جدا بشه. من واسه مبل و شیشه و فرش استفاده میکنم. خیلی خوبه. ولی کا ...

جدی؟؟ واسه همین پرسیدم😅