2777
2789
عنوان

میخریم😍😍...نمیخریم😷😷

| مشاهده متن کامل بحث + 106278 بازدید | 1852 پست
عزیز من تو شهرم فقط واسه یه سری ازمایشای ساده میشه بری آزمایشگاه تامین اجتماعی سونو هم نمیزارن می ...

عزیزم حتما باید پزشک خودشون برات سونو و آز بنویسه

من میرم مثلا نوبت زنان میگیرم میگم برام این آزمایش ها و سونو رو بنویسه دکترشون برام مینویسه بعد میرم آزمایشگاشون که همکفه همونجاس نوبت میگیرم فردا صبحش میرم آز میدم

یه زن همیشه باید امید داشته باشه

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

شوهر من خیلییییی سیب زمینی سرخ کرده دوس داره  میگ سرخ کن واجبه حتما بگیر هر روز درس کنم براش

خب از این مینی ها بگیر که سایزش کوچیکتره روغن کمتر مصرف میشه منم اینو بدم شاید ازونا بگیرم

نایسر دایسر گرفتم خیلی راضیم ازش کارمو راحت کرده همه چیو باهاش خرد میکنم

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           

فر مارک کن دارم که اونم خیلی خوبه

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           
بله عزيرم درست ميگين  اتفاقا از وقتي يدونشو خريدم همش دنبالشم ك بخرم خيلي عاليه  ولي يجا ...

چه جالب؛من متنفرم که نوک خودکار پهن باشه؛موقع خرید به سایز روش دقت کن ونوک ٪۷بخرتا پهن باشه

عزیزم کانال ندارن تاپ لاین و کارترز که سفارش بدی؟

بالاتر گفتم فدات بشم کارترز و نتی میخرم بقیشو حضوری میخرم

کارترزو از این پیج میخرم

@ninimodaa

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 

صابون ان جی عالیه 

من همونیم ک این آخریا صدای خنده بچه ها آزارم میداد😔😔😔😔همونیم ک وقتی یه مادر بچه اش رو بغل میکرد حالم بد میشد 😟😟😟😟همونیم ک تو چشمای شوهرم نگاه میکردم که ببینم عکس العمل شوهرم با دیدن بچه های بقیه چیه تا جنگ و جدال راه بندازم بگم منو طلاق بده  برو یه زنی بگیر ک برات بچه بیار😢😢😢😢😢 این آخریا دیگه اشک نمی ریختم واسه مادرشدنم 🙁🙁🙁🙁این آخریا دیگه دعا نمیکردم حتی نمیخاستم فکر کنم ک منم یه روزی مادر میشم😧😧😧😧 این آخریا کارای خونم رو انجام نمیدادم میگفتم این زندگی ک موندگار نیست چرا براش تلاش کنم😯😯😯😯 با خدا لج کرده بودم  از همه چیزو همه کس نا امید و خسته شده بودم دیگه چشمام اشک نمی ریخت😞😞😞😞 تا عید ۹۷ خدا سورپرایزم کرد بهم عیدی داد من باردار شدم و تولد دخترم درست روز تولد خودم بود خدا پیشاپیش برام کادوی تولد فرستاد مگه میشه بهتر از این من ب دستای خدا خیره شدم معجزه شد نا امید نشین همین😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘