2777
2789
عنوان

میخریم😍😍...نمیخریم😷😷

| مشاهده متن کامل بحث + 106278 بازدید | 1852 پست
نیازای ادما با هم فرق داره مثلا من خودم پلوپز و چرخ گوشت رو میخوام اما بوفه و اینه شمعدون دوست ندارم ...

بله درسته❤

تیکر تولد یک سالگی دختر قشنگم                                            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آغوشی برای بچم گرفتم گردنم همش اویزونه سمت جلو عین کانگورو میشم وقتی میزارم😂😂اصلااا راضی نیستم یکب ...

میتونی برنامه‌ی کُمُدا رو هم نصب کنی ، اونجا هم بزاری برای فروش 

و کلا لباسایی که دیگه نمپوشی رو برای فروش آگهی بدی ...

و یا حتی اگر از چیزی خوشت اومد بخری

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
اپلیدی مارک فیلیپس دارم عالیه الان 8 ساله هیچ جای بدنم رو حتی ممنوعه رو تیغ نزدم 

اپیلیدی درد نداره؟ من اصلا نمیتونم بزنم

ذهن انسان متعصب مانند مردمک چشم میماند هر چقدر که نور بیشتری به آن بتابد تنگ تر و بسته تر میشود.

بالا عکسشو گذاشتم رو پوست یه کم کرم میزنی و با این پخشش میکنی

من از جنس سیلیکونی راضی ترم اصلا کرم به خودش نمیکشه این جنسا نصف کرم توشون نفوظ میکنه و حروم میشه بعد یه مدتم زشت و کثیف میشن 

ریسه های میکرو led هم خیلی قشنگه واسه خونه بخرین فوق العاده اس تو دکور  من از گلدتگ سفارش دادم ...

اینترنتی خریدی ؟!؟چند تومن سفیدش خوبه یا زرد 

خداجونم بابت هدیه قشنگ و شیرینت شکر ...الهی نصیب دوستانم بشه                                                                                                       همه منتظرا مامان میشن مطمئنم👇👇👇👇 معجزات خدای مهربون جهت بارداری 😍 اگه با معجزه خدا مامان شدی بیا اینجا تعریف کن و به چند نفر امیدواری بده
از بند انداز مارک فیلیپس خیلی راضیم.اصلا نخ پاره نمیکنه.پرزی ترین موها رو هم میگیره چند تا مارک دیگ ...

قیمتش چنده؟

به قلبم معذرت خواهی بسیاری بدهکارم؛بخاطرتمامی روزهایی که.....گرفت،شکست،تنگ شد.....وکاری از دست من برنمی امد ...  

من نتونستم پستا رو بخونم بچه ها ببخشید اگ تکراری میگم سر کارم زودی باید برم 

سرخ کن نخرید روغن زیاد مصرف میکنه جا گیره و هیچوقت ازش استفاده نمیکنید

بخارپز دیجیتالی من دارم مارک مولینکسه فکرکنم  خیلیییی راضیم ازش ازونا ک برنج میپزه خورش میپزه ماست میپزه زودپزه ارامپزه خیلیییی کاربرد داره من ک شاغلم مواد غذارو میریزم داخلش و میذارم روی ارام پز واقعا عالی میشه غذا حتی گوشت و اینا رو هم بصورت زودپزش میپزم خیلی نرم وخوب میشه