2777
2789
عنوان

میخریم😍😍...نمیخریم😷😷

| مشاهده متن کامل بحث + 106278 بازدید | 1852 پست
کرم زینک اکساید اصلا نزنید بعد یه مدت غده های چربی زیر بغل زده میشه کلا ضرر داره برای بدن 

به نظرتون برای  زیربغل چه چیزی مناسبه که قیمتش هم پایین باشه

برای سلامتی دخترم دعاکنید

بچه ها کرم گِلیسولید عااااالیه هم واسه دست هم ترک پا ...دستارو خیلی خوشگل میکنه، ترک پا رو هم در عرض دو سه بار استفاده خوب میکنه...ظرفش هم قرمز رنگه داروخانه ها دارن دست رو هم اصلا چرب نمیکنه😍🤩😎

من این مرگ و ی روز زنده زنده دفن میکنم😎🙂

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

سنگ زاج آسیاب شده احتمالا عطاری داره 

نه عرق می‌کنه نه بو میگیره 

به مرور هم پوستو روشن می‌کنه از همه چی هم بهتر و طبیعی هم هست 

ما پارس خزر داریم ده ساله اخ نگفته از اینم راضی ام

مامانم ابمیوه گیری پارسخزر خریده اصلا میوه رو ابشو قشنگ نمیگیره تیکه تیکه میوه هارو میده بیرون یه مقدار کم اب میده انگار با ساطور خورد کردی فقط

من پیش دکتر رفتم گفت تا جایی که میتونی مام و اسپری نزن ضرر داره برای بدن فقط زمانی که از حموم اومدی میخوای بری مهمونی میتونی از مام استفاده کنی اما بعدش حتما باید دوش بدنی بگیری مام نیوا عالیه برای این موارد طبق استاندارده لوسین خوشبو کنند بدن هم میتونی بعد از حموم بزنی اونم خوشبو میکنه من شنیدم بعضیا زوغن نارگیل استفاده میکنند چون خوشبو ولی در کل سعی کنید با دوش بدنی ۱ دقیقه  عرق زیز بغل بگیرید لباسای نخی و راحت بپوشید غذای تند نخورید

تو زندگی مجبور نیستی به هیچکسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت ،اینو هیچوقت یادت نره😇
سنگ زاج آسیاب شده احتمالا عطاری داره  نه عرق می‌کنه نه بو میگیره  به مرور هم پوستو روشن ...

تو چطوری وزن کم میکنی ....آفرین تو چند مدت تونستی کم کنی ؟!؟

خداجونم بابت هدیه قشنگ و شیرینت شکر ...الهی نصیب دوستانم بشه                                                                                                       همه منتظرا مامان میشن مطمئنم👇👇👇👇 معجزات خدای مهربون جهت بارداری 😍 اگه با معجزه خدا مامان شدی بیا اینجا تعریف کن و به چند نفر امیدواری بده
از پد تخم مرغی واسه زدن کرم پودر خیلی راضیم عالیه کرمو روی پوست یکدست پخش میکنه

این بار پد سیلیکنی بگیر

خواهرم خریده واقعا عالیه 

کرم به خوردِ پد نمیره و باعث میشه زیاد استفاده نشه

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
خودتون چرخ کنید خیلی بهتره این قصابیا معلوم نیست چی قاطی گوشت چرخ میکنن میدن به خورد ملت😐

طرف اشناست اخه ازین کارا نمیکنه😂

تیکر تولد یک سالگی دختر قشنگم                                            

آغوشی برای بچم گرفتم گردنم همش اویزونه سمت جلو عین کانگورو میشم وقتی میزارم😂😂اصلااا راضی نیستم یکبارم استفادش نکردم 

آگهی زدم تودیوار هیچکس نخریدش😂

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊
خانوما یه شامپو فرش خیلییییی قوی معرفی کنین

رافونه البته اسپری مبل وفرش عالیه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ