الساخانوم مدیر عضویت: 1396/07/20 تعداد پست: 4538 عنوان میخریم😍😍...نمیخریم😷😷 | مشاهده متن کامل بحث + 106196 بازدید | 1852 پست سلام بچه هاقبلا یه تاپیکی تو نی نی سایت بود که بچه ها میومدن میگفتن از خرید چه چیزایی رضین و چه چیزایی ارزش خرید ندارن و ازش ناراضیمبه نظرم الان که قدرت خرید مردم اومده پایین هم استفاده از تجربیات هم میتونه خیلی مفید باشهپس بگید از خرید چه چیزایی راضی بودید و از خرید چه چیزایی ناراضی بودید_فرقی هم نداره نوع کالا چه لوازم اشپززخونه چه ارایشی بهداشتی چه خوراکی_ چشم از پنجره بردار...منجی در آینه است☇☇ 1397/09/29 | 00:05 217 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
چشم_سوزنی عضویت: 1397/08/25 تعداد پست: 2775 از سشوار چرخشی بابلیس خیلی راضیم کارش حرف نداره فر کننده یا سشوار؟موهارو بحالت بیگودی درمیاره یا صاف میکنه؟
zahra077 عضویت: 1396/09/21 تعداد پست: 3823 اپیلیدی براون اخرین مدلش عالیه قطعا ارزش خرید دارهبراش شستشو صورت هم راضیماما اتو مو و بابلیسمو نه چون بعدش از برس صاف کن ها خریدم بهتره سشوارمم خیلی راضی گروه قرمز🤫😐وزن اولیه ۹۰ ☹️وزن فعلی ۸۷ وزن هدف۶۰تاریخ شروع:۹۸/۷/۱۸
goldonehkhanoom عضویت: 1397/08/10 تعداد پست: 1092 من ميخواستم واسه سيسمونى اشور بخرم الان تو نت ديدم تفاوت قيمت چندانى نداره و خانوما راضي هست ... الان چینی هم اومده ممکنه جنس خوب کارترز گیرت نیاد همون ایرانی بخربی سی سی ای نوربيبيلوپتونیلی آدمکشابنآشور یه کم ضعيفه سلام دوستان نی نی یار زحمت کشید منو ترکوند منم با کاربری جدیدم اومدم چون دلم تنگ شده بود نمیدونستم جواب بعضيارو ندم برگشتم😊😊😊
مامانتا عضویت: 1396/02/14 تعداد پست: 1156 ژله فقط شیبابا پودر کیک رشد پودر کیک آریانا. سایدم آریا. همکارام همه استفاده میکنن میگن از رشد بهتره ولی معروف نیست.
__joker__a عضویت: 1397/09/25 تعداد پست: 1925 ضدآفتاب رنگی سان سیفزیاد چرب نیسمن دوسش دارم خیلی خوشرنگه و در کل از این روزانه استفاده میکنم خیلی دوسش دارم😍😍 You show me i have reasons i should love my self ✍️💞🗨️♥️ love your self :tears 🍃🍷. BTS🍯🍾.
goldonehkhanoom عضویت: 1397/08/10 تعداد پست: 1092 قیمتای نیکوتن پوش چطوره؟ چنده؟ یه کم گرونه ولی باکيفيتهلباس زیر مردونه بیست و سی تومنبلوز شلوار تو خونه صد و پنجاه به بالا سلام دوستان نی نی یار زحمت کشید منو ترکوند منم با کاربری جدیدم اومدم چون دلم تنگ شده بود نمیدونستم جواب بعضيارو ندم برگشتم😊😊😊
مامانتا عضویت: 1396/02/14 تعداد پست: 1156 رنده برقی که حرف نداره، عالیه! سه سوته کلی سیب زمینی پیاز رنده میکنه یه دست و خوشگل! من نشنیده بودم تا حالا. نرم میکنه؟ مارکش چیه.
zahra077 عضویت: 1396/09/21 تعداد پست: 3823 اشپزخونه قطعا چایی ساز یا چرخ گوشت نمیخریدماز ساندویچ سازم راضیم چون تخته اش عوض میشه میتونی گریل کنی انواع و اقسام چیزا روقطعا ده دست کفگیر ملاقه نمیخریدم که الان ندونم چیکارکنم اضافی هاروماشین ظرفشویی رومیزی نمیخریم نداشتنش بهتره الکی جا گرفته گروه قرمز🤫😐وزن اولیه ۹۰ ☹️وزن فعلی ۸۷ وزن هدف۶۰تاریخ شروع:۹۸/۷/۱۸
نازااان عضویت: 1397/06/18 تعداد پست: 1351 الان چینی هم اومده ممکنه جنس خوب کارترز گیرت نیاد همون ایرانی بخر بی سی سی ای نوربيبي لوپتو ... ممنون عزيزم😘 نازلى سابق
shayan_1388_ عضویت: 1396/04/08 تعداد پست: 29562 عزيزم لباس كارترز رو ازكجا تهيه ميكنى ميدونى نمايندگيش كجاس؟ نه عشقم من از نت میخرم و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد
zahra077 عضویت: 1396/09/21 تعداد پست: 3823 از ست قابلمه مارک ناسام راضیم کلی سیم کشیدم به داخل و بیرونش یه خط نیوفتاده برنج دم کردنی رو قالبی درمیارم ازشهرچی میخرین مارک کورکماز نخرین مزخرفه گروه قرمز🤫😐وزن اولیه ۹۰ ☹️وزن فعلی ۸۷ وزن هدف۶۰تاریخ شروع:۹۸/۷/۱۸
shayan_1388_ عضویت: 1396/04/08 تعداد پست: 29562 سشوار چرخشی چیه؟ تو نت سرچ کن گلم دیگه نیاز نیست برس بگیری به موهات خودش سرش برس داره که میچرخه و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد
تولد۶۷ عضویت: 1397/04/23 تعداد پست: 1520 من میخواستم گوشکوب برقی بوش بخرم خیلیییییم واجب بود که همونروز بخرم اما چون پیدا نکردم مجبور شدم پار ... عه منم دیروز خریدم😍😍 ازین سه کاره ها که همزن و خردکن هم داره بوش بالای ی تومنه الان ممنون میشم برای سالم بدنیا اومدن توراهی من دعا کنید.
zahra077 عضویت: 1396/09/21 تعداد پست: 3823 سرویس چینی هم نمیخریدم بیاری دم دست شستنش مکافاته گروه قرمز🤫😐وزن اولیه ۹۰ ☹️وزن فعلی ۸۷ وزن هدف۶۰تاریخ شروع:۹۸/۷/۱۸