2777
2789
عنوان

میخریم😍😍...نمیخریم😷😷

| مشاهده متن کامل بحث + 106196 بازدید | 1852 پست
منم برای پسرم   از این مارکا استفاده کردم   عالی بودن.

تاپ لاین عالیه رنگ بکاررفته تو لباساش گياهيه

سلام دوستان نی نی یار زحمت کشید منو ترکوند منم با کاربری جدیدم اومدم چون دلم تنگ شده بود نمیدونستم جواب بعضيارو ندم برگشتم😊😊😊
واااه. جدیدا که خیلی ضعیف شده. مخصوصا میژانه مردونه هلش مفت نمی ارزه.

من نيکوتن پوش میگیرم برای همسرم عالیه

ایندفعه زیرپوش الیاف طبیعی سندس خریدم فوق العاده ست ميخام دیگه برای خودمم بخرم

سلام دوستان نی نی یار زحمت کشید منو ترکوند منم با کاربری جدیدم اومدم چون دلم تنگ شده بود نمیدونستم جواب بعضيارو ندم برگشتم😊😊😊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برای جهیزیه یخچال و گاز و لباسشویی اسنوا خریدم خیلی خیلی پشیمون شدم. یخچال افتضاح بود وحشتناک صدا می ...

من یخچال الکترواستیل خریدم 15بار طی 2 سال اول عروسیم اومدن تو خونه برا تعمیرش. یه بار یه هفته بردن کارخونه موتورشو کلا عوض کردن بعد که آورردن باز روشن نشد. بابام بهشون گفت 24ساعت دیکه اگه درست نباشه زنگ میزنم 20:30بیاد گزارش بگیره ابروی شرکتتون بره جلوی یه ملت@خلاصه اوندن درست کردن .به محض تموم شدن گارانتیش باز موترش سوخت 5سال پیش حدود 400 ت دادیم موتورش. انقدم کلا صدا میده  و جنسو زود خراب میکنه ها. یعنی آشغاله اشغال. برفکش که داره اب میشه یه صدایی میده انگار یه چیزی میفته میشکنه. پسر من هرروز از صداش میپره میگه مامان صدای چی بود؟ 

شامپو ضد شوره فولیکا راضیم موهامو خشک. نمیکنه و با چند باز استفاده میفهمین شوره هاتون از بین رفته

You show me i have reasons i should love my self ✍️💞🗨️♥️                                               love your self :tears 🍃🍷.                                BTS🍯🍾.                                                           

من از نرم کننده داروگر بسییار راضی ام از خارجیا بهتره اما گیر نمیاد.شامپوهای صحت هم همشون بیخودن الا شامپو سیر که اونارو جبران کرده.شامپو سیرش عالیه. جرمگیر و چندمنظوره دامستوس و دستمال های میکرو فایبر ناژه که تو جعبه ست مخصوصا برا خشک کردن ظروفش عالیه

محصولات آرایشی طبیعی این لی خریدم برند ایرانیه. کرم پودرش خیلی خوبه .لاکشم خوبه اما رژش خوب نیست و رژگونه شم معمولیه.

اره  نمیدونم چرا هر چی که خوبه سخت گیر میاد بی لی کرمشو داشتم عالی بود ولی الان دیگه اصلا گیر ...

هرچی من میخرم دفعه سوم چهارم دیگه گیر نمیاد😂😂

الان دوسال اتود میزنم دیکه شماره ک میخام پیدا نمیکنم 😭

باتموم قدرتم پای بچه هام وامیستم و زندگیشون میسازم ❤

تنها چیزی که برای خونه خریدم ناراضی هستم ماکروویر LGهستش من فکر میکردم مثل فر در حالی که اصلا اینطور نیست مثلا حتما کیک یا پیتزا یا هرچی اون وزنی که دستگاه میگه باشه یکم بیشتر باشه اصلا نمیپزه و خام هستش مثلا پیتزا باید خیلی نازک باشه و کیک خیلی کوچیک یعنی از حجم استاندارد خیلی کمتر باشه تا بپزه

پرستار nicu