2777
2789
عنوان

میخریم😍😍...نمیخریم😷😷

| مشاهده متن کامل بحث + 106241 بازدید | 1852 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

این چیزای دست ساز و گیاهی همش بیخوده البته یکی از بچه ها میگفت یه سایتیه لوازم ارایش گیاهی میفروشه ...

اره من هرچی کلیپ میبینم خونگی درست میکنن خودم ک میرم درست میکنم اصلا اونجوری ک نشون میدن درنمیاد😒 یبارم قاب گوشی دیدم کلی از لاک های نازنینم تو آب ریختم مثل کلیپه باهاش قاب درست کنم اصلا نشدا😒 هنوز یادمه لاک هام فدا شدن😒

لطفا لایک نکنین مرسی💝
فرش و مبلو چطوری می شورين ؟

فرچه مخصوص داره. با پارچه ای که خودش داره باید روش نصب کنی. وقتی داغ شد امتحان کن ببین  بخار میزنه یا نه. مثل جاروبرقی میکشم روشون. البته مواد شوینده نزن اصلا. همون بخار آب جوش تمیز میکنه. کارکردن باهاش راحته

خدای مهربونم سپاسگزارم ازت❤️
سوزش پا؟ یعنی چی؟

عرق سوز شدنو میگم

لای پا

روز اول که دل من به تمنای تو پر زد...چو کبوتر لب بام تو نشستم... تو به من سنگ زدی... من نه رمیدم نه گسستم... باز گفتم که تو صیادی و من آهوی دشتم تا به دام تو درافتم همه جا گشتم و گشتم... یه صلوات واسه حاجت دلم میفرستین❤
ضد افتاب مدیسان .پیرونا عالین.....کرم ترک پا دکتر ژیلا.....رژ لب تایرا و مارال و مودا عالین.....ژله ...

عزیزم من میخام ضد افتاب مدیسان بخرم پوستم نرماله رنگیشم خوبه یا فقط بی رنگشو بخرم رفتم تو دیجی کالا دیدم یکی نوشته خیلی غلیظه و سنگین ولی من میخام سبک یاشه زود جذب شه نماسه پوست تو استفاده کردی راضی هستی عزیزم ممنون

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   

بچه ها تو يكي از اين صفحه ها كه هرچى ميگردم پيداش نمي كنم يكى نوشته بود كه از خريدن پودر گياهى بست دي خيلي راضيه. هم جاى جوشاش تا حدى رفته هم كبد چربش كاملا درمان شده. 

حالا من اين پودر گياهى رو تو اينترنت ميزنم پيدا نميكنه. اين خانومم اگه اشتباه نكنم گفته بود از يه وب سايتي خريده. شما چيزى درباره ش مي دونين؟

اره حیلی هم خوشبو میشه ولی من فک میکردم گرونتر از پودر درمیاد من هم پودر میزنم هم مایع که شستشو اخر ...

چون مایع استفاده میکنم مصرف پودرم خیلی کمه

حالا یبار تعداد مصرف پودر رو امتحان کنید یبارم مایع

نباید زیاد بریزید اندازه پیمانه رو درشه کافیه

😭😳😢دوستان اگه دوست داشتید واسه سلامتی پدر و مادرم یه حمد و صلوات بفرستید