2777
2789
عنوان

میخریم😍😍...نمیخریم😷😷

| مشاهده متن کامل بحث + 106241 بازدید | 1852 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نظرتون راجب یخچال الکترو استیل دوقلو چیه؟ واسه جهیزیم میخام  یخچال ایرانی میخام بگیرم میشه یه ...

لباسشویی پاکشوما 8ساله دارم خیلی راضیم

دوستای مهربونم لطف کنید برای سلامتی کامل مادرم یه صلوات بفرستین،خدایا هممونو عاقبت به خیر کن
از محصولات شون اصلا راضی نیستم ضدافتاب هاش روی صورت میماسه و خوب نمیخابه شامپوهاشم برام ریزش اورد ...

عه چه جالب من دقیقا برعکس همین کامنت تو را گذاشتم😅😅😅

ضد آفتابش رو صورتم میشینه حتی یه بار یادم رفت بزنم آفتاب سوخته شدم شب زدم صبح پاشدم خوب شده بود. 

موها مو با شامپو آووکادوش میشورم نرمه نرم میشه.

نرم کننده ش همیشهتو کیفمع😆😆😆😆

من قبلا برا بچم لباس کاترز میخریدم ولی یهو گرون شد در حده دو برابر منم رفتم مارکای ایرانی مثل دانالو و کوکالو خریدم خیلی خوب بود بهتر از خارجیه. تاپ لاین تیکی تاک آشور هم خوبه. خیلی خوبه. 

برای بچه های کوچویک تا یکی دو سال بادی شلار بگیرید پهلوهاشون سرما نمیخوره

مایع لباسشویی اومو عالیه یخچال لباسشویی سامسونگ  زوودپز فلر توستر دیجیتال سانی لوازم آشپزخا ...

این لوازمای برقی کودک باعث تولید میدان مغناطیسی میسن. روی رشد بچه تاثیر منفی دارن..

برقی بنظرم نخر

پودر که رسوب داره بدتره مخصوص لباسشویی دیگه خیلی به صرفه تره  هیچیش نمیشه 7ساله دارم استفاده ...

اره حیلی هم خوشبو میشه ولی من فک میکردم گرونتر از پودر درمیاد من هم پودر میزنم هم مایع که شستشو اخر بوش بمونه

گلی من این عودو تهیه کردم همون شب واقعا عالیه خیییلی ممنونم دستشویی تو زمستون همیشه بو میگیره واقعا ...

قربونت عزیزم خوشحالم خوشت اومده ❤❤❤

خوشحال میشم از پیج کیک و شیرینی های خونگیم 

سلام منم تاپیک راجب لوازم تجربیات لوازم آرایشی زدم رفتم عکس لوازم هم از نت گرفتم که راحت تر باشن بقی ...

سلام عزیزم

لینک تاپیکت رو واسم بذار لطفا،

درضمن شما نباید بخاطر حرفای اون چند تا آدم که کار و بار و ذهن و فکرشون فقططط شک کردن و مشکوک بودن به عالم و آدمِ، از کار و هدف و ایده ی خوبت دست برداری

ادامه بده و به حرف آدمایِ مریض توجه نکن دوست خوبم💟💙💟💙💟