2777
2789
عنوان

میخریم😍😍...نمیخریم😷😷

| مشاهده متن کامل بحث + 106241 بازدید | 1852 پست
کیک‌پیتزا شیرینی مرغ سوخاری 

کیک رو 

چه دمایی و چه تایمی میزاری؟

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️
کرم ویتامین سی و سی سی کرم دو تا چیز کاملا متفاوتن و اصلا به هم ربطی ندارن نرم کننده ی لب فلکسیتول ...

بنظرتون ایوروشه رو بگیرم یا فلکسیتول؟ لبهام همیشه زخمه چون همیشه کندمش خیلی خشکه

لطفا لایک نکنین مرسی💝

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برا اتاق خوابم خوبه گاهی اوقات😆

آره عزیزم 

من تو گلدان کریستال که گلهای بهاری داره گذاشتم شبا مثل چراغ خواب روشن میکنم 

واسه اتاق بچه ها هم رو پنجره زیر پرده گذاشتم شبا روشن میکنم مثل ستاره میشه

با غم انگیزترین حالت تهران چه کنم …..

اگه ضد آفتابی میخوای ک کرم پودرم توش داشته باشه و عین پوشش کرم پودر باشه تو خارجی ها لانسون بهت پیشن ...

ممنون عزیزم

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   
صابون ان جی و پماد اریترومایسین ضدجوش استفاده میکنم صورتم صافه صاف شدع  مخصوص کسایی که جوش میز ...

صابون اخه پوست خشک میکنه من حس میکنم پوست جمع میکنه چون چربی پوست میگیره باعث میشه جوش کمتر بزنه ولی من همش فکر میکنم پوست زود پیر میشه. برای جای جوش و منافذ باز چی پیشنهاد میدین؟

لطفا لایک نکنین مرسی💝
من دلونگی دارم عالیه البته من فقط برای سیب زمینی و گاهط هم سوسیس استفاده میکنم قبلا باید یه ساعت پای ...

روغنش رونمیشه زیاداستفاده کردمصرف روغنش هم بالاست

برای سلامتی دخترم دعاکنید

یه رژ گیاهی هم بهم معرفی کنین. اگه دستور خونگی بلدین که خودتون امتحان کردینم بگین ممنون میشم. من خونگی درست کردم با آب چغندر و وازلین و ویتامین e و مرطوب کننده و ویتامین ad و روغن نارگیلو... کلیم قاطی کردم ولی فقط این پماد ها جمع شده تو اب چغندر حل نشد 😒 حیف این همه روغن و پماد که ریختم😢

لطفا لایک نکنین مرسی💝
اولا که ضدافتاب لک از بین نمیبره کلا.حتی گرون ترین مارکا بعد من شنیدم برند مای خودش باعث لک میشه

مرسی.دکتر بهش گفته هرروز میری جلو آفتاب مای بزن صورتت.منم بهش همین حرف شمارو گفتم که برند مای خوب نیست لک میندازه اونم گفت که دکترا اشتباه نمیکنن.بزار بدتر بشه بعد به حرف من و شما میرسه

نفسم به نفست بنده