2777
2789
عنوان

میخریم😍😍...نمیخریم😷😷

| مشاهده متن کامل بحث + 106241 بازدید | 1852 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پرایمر شب میزنی تا صبح😔😔😔 پوستتو نابود میکنی که

ن گلم اصن گوگل سرچ بزنی خودشم نوشته ک ابرسانه شب تا صب ضرری نداره

ولی من خیلی کم استفاده میکنم موقع خاب گاهی ک پوستم خشک باشه مثلا بخام برم جایی پوستم بخام نرم و قشنگ باشع یا پوست پوست میشه میزنم

{یه جاهایی اِشتباه کَردی چون بَرات لازِم بود،یه روزایی اِعتِماد کَردی و ضَربه خوردی🥲🩹چون بایَد دَرس میگِرفتی، یه موقع هایی به رَوابِط سَمّی و نامُناسِب وارِد شُدی و دِلِت شِکَست💔 چون نِیاز به تَجربه داشتی...ولی نَبایَد خودِتو به خاطِرش سَرزنِش کنی😚؛چون تَمامِ اِشتِباهاتِت بَخشی اَز مَراحِل رُشد تو بوده🌱، مَراحِلی که بایَد اَزشون عُبور کُنی🚶‍♀️👣تا شَخصیّتِت رُشد کنه و به کَسی که میخوای وَ واقِعا بایَد باشی تَبدیل بِشی💫🪄.پَس لُطفا خودِتو سَرزنِش نَکُن چون تو با اِشتباهاتِت تَعریف نَمیشی و تَمامِ این مَسیر بَخشی از مَراحِل رُشد و تَکامل توعه تا خودِتو بِشناسی و بِدونی اَز زِندگیت چی میخوای😊...پَس سَخت نَگیر رَفیق🤝،قَدرِ خودت و لَحظاتِ زیبایِ زندِگی رو بِدون و اَزش لِذّت بِبَر...♥️}
اینو پیدا کنی عالیه قیمتشنسبت به بقیه عودا گرونتره ولی خوب خیلی راضیم ازش هرکی اومده خونمون ازم پرسی ...

گلی من این عودو تهیه کردم همون شب

واقعا عالیه خیییلی ممنونم دستشویی تو زمستون همیشه بو میگیره واقعا نجاتم دادی جالبه ک ی دونشو گزاشتم ولی بازم بو خوب میده و سردرد نمیاره برعکس عودای دیگه😘😘😘😘😘😘

زمستان است دیگر...دل زمین به برف گرم است دل من به تو💕💕💕

اول از همه تشکر از السای عزیز بخاطر تاپیک خوبش

من از مارکایی ک اکثرا راضی بودن شات گرفتم

وسایل اضافه جهیزیه من

چای ساز

بوفه

سه تا فرش ک دوتاش اضافس

سرویس چینی

ماکرو ک فقط واسه یخ زدایی یا گرم کردن استفاده مبکنم زباد ضروری نیس

وسایل ضروری جهیزیه من

پلوپز ک جونمه

چرخگوشت

چرخ خیاطی

غذاساز

از خطچشم مای۸ساله استفاده میکنم رژلب گلدن رزم خوبه

محصولات فیروزم ک عالیه

بنظرمن وسایل برقی شانسیه من غذاسازم بوشه ی بار رف تعمیر بردش خراب بود از اول واسه خواهرم گوسونیکه عین تراکتور ازش کار میکشه آخ نگفته😁

لبلو بدتر لبای منو خشک میکنه فقط شاینه قشنگی داره ک الان شده۳۰ نمی ارزه دیگه

مرطوب کننده هیمالیا ک اونم شده۳۵

ضدافتاب شون رنگی ک برای من عالیه

پودر ماشین فقط تاژ

ماکارونی زر۱.۲

دوستان بجای مام و پمادو...‌زود بزود دوش بگیرین هرچی و جلوی عرق کردنو بگیره ضرر داره

بزن گوگل میاد اینقد ساده و خوشمزه است مخصوصا بچه ها عاشقشن

مرسسسسی گلم😍❤😘😘😘😘😘😘

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️