2777
2789
عنوان

یه زن نا امید😏😔

226 بازدید | 16 پست

میدونم تو این شبا خوب نیس حرفام ولی بخدا دلم گرفته یه ساله عروسی کردیم هیچ رابطه جن سی نداشتیم من درد شدییییید داشتم دکتر گفت تمرینات واژینیسموس رو انجام بدم که به یه جاهایی رسیدم ولی باز درد شدییید دارم و اینکه هربار یه شیء شبیه به آلت مرد رو وارد میکنم برای تمرین داخل واژن حس میکنم چسبندگی داره و باید خیلی زور بزنم تا وارد بشه و درد شدیییید میگیره و نمیتونم تمرین کنم  تورو خدا اگه راهی میدونید بگید شوهرم ازم سرد شده .....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ژل لوبریکانت استفاده میکنید؟معاشقه کامل دارید؟سرد مزاج نیستی؟

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇۱۱ دی برای اولین بار لمسش کردم،صورتش به گرمی آفتاب و به نرمی برگ گل بود🤍امروز یکسالش شد،خیلی سخته و خیلی شیرین🩷

شی شبیه الت خدایا منو گاوکن بعداز یک سال الان احساس میکنی چسبندگی داری چرا دکتر نمیری

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿

ماچیکارکنیم اخه عزیزم برو پیش پزشک

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
ماچیکارکنیم اخه عزیزم برو پیش پزشک

هیچی راهکاری داری بگو شی میکنه اوتجاش😐اخه خداااااا

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹
دوست عزیز برو تحقیق کن آدمایی مثل من باید همینکارو بکنن تا بتونن رابطه کنن منه بدبخت😔

ولی جار نمیزنن

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹