2777
2789
عنوان

مرد چشم پاک

832 بازدید | 7 پست

بچا من کلا تو انتخاب کیس خیلی سختگیرم رو این موضوع حساسم چرا مرد چشم پاک کمه مثلا یه همکارام خوشم میومد ازش بعد چند روز پیش دیدم از بیرون یه دختری اومده بود محل کار دیدم این همکار نگاهش میکرد حالا نمیدونم از رو منظور بود یا نه ولی همکارم ک خوشم میومد از چشمم افتاد😑 وای من خیلی حساسم یا نه ؟ 

ذهن انسان متعصب مانند مردمک چشم میماند هر چقدر که نور بیشتری به آن بتابد تنگ تر و بسته تر میشود.

نه عزیزم هممون همینم، فقط دیگه انقد میبینی که باهاش کنار میای کم کم

و اگر خداوند اراده خیری درباره تو داشته باشد، هیچکس قادر نیست مانع فضل او گردد! (سوره یونس آیه 107)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حساسیت بیش از حد خوب نیست، به نظرم مردی خوبه که نگاه کنه و دلش نره. خیلی به اون مردایی هم که همیشه سرشون پایینه مطمین نباش دیدم که میگم.

لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ.  هرگز گناه کسی نزد دیگری مبر، شاید خدایش بخشیده باشد
شبی مرد دستش تو دست زنش بود یه خانم رد شد همچین از سرتا پاش دید زد😂😂عامو خب زنا دخترا خوشگل شدن ما ...

وااای من اینقدر حساسم کلا از طرفم زده میشم باید طرف من فقط زمینو نگاه کنه  

ذهن انسان متعصب مانند مردمک چشم میماند هر چقدر که نور بیشتری به آن بتابد تنگ تر و بسته تر میشود.

منم خیلی حساسم...ولی میبینم که الان همه مردا اینطورن و مردی که اصلا به زنی نگاه نکنه تو افسانه ها باید دنبالش باشی..به خاطر همین دیگه این معیارو گذاشتم کنار

بعضی چیزا جبره، اختیار نیس..!
وااای من اینقدر حساسم کلا از طرفم زده میشم باید طرف من فقط زمینو نگاه کنه    

مردا دایره دیدشون کمه باید چند بار نگاه کنن تا کامل ببینن ولی زن چون دایره دیدش بیشتره همون یه بار ببینه کافیه.اینه مردا میشن چشم چرون زن نچ😁