2777
2789
عنوان

شب یلدا و من🙁

256 بازدید | 10 پست

دوستان بیایید بگید جای من بودید چکار میکردید؟

امسال خواهرم نامزد کرده و مادرشوهرش اینا دارن براش کادو و مخلفات میارن.شام خونه پدرم هستن و ما هم دعوتیم. منم لباس مناسب ندارم.

شوهرم آدمیه که من چیزی بخوام نه نمیگه. ولی الان توی وضعیت اقتصادی خوبی نیست. حتی واسه خودشم لباس نخریده.

من خودم شاغلم و پول مخفی هم دارم.ولی نمیدونم کار درستیه برم واسه این موقعیت لباس بخرم یا نه. منظورم لباس خیلی خاصی نیستا! یه تونیک مرتب و بلند که  پوشیده باشه.

از یه طرف میگم بخرم بهتره واسه عید دیگه راحتم دردسر خرید ندارم. از یه طرف چون شوهرم اصلا خواهرمو قبول نداره مسخره اش میاد واسه مجلس اون لباس برام بخره مطمئنم.

شما جای من بودید با پول خودتون میخریدید یا نه؟

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام

آبرو خواهرت مهم تره.

آره برو لباس بخر.

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره میخریدم

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا

میخریدم،اگ هم پرسید میگم لباسو دیدم خوشم اومد،ب خواهرم ربطش نمیدم

🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم

بله ميخرم

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم