2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یه دستور امتحان شده دارید بذارید؟با خامه قنادی بهتره یا کاکائو؟

من تک نفره درست می کنم  اگه بخوای از تو ظرف در بیارین  ظرف رو سلفون بکشید   یه ردیف بیسکوییت که تو ابجوش و کاکائو خیس خورده رو میچینم  بعد هرچی داشتم تو خونه میریزم روش  مثل گردو کنجد  موز  و پودر نارگیل و سس شکلات  بعدش خامه کشی می کنم بعد ردیف بعد  همینجور ادامه میدم تا اخر

اگه بخوای از تو ظرف دربیاری  گفتم سلفون بکشی  باید از 24 ساعت قبلش درست کنی که قشنگ بگیره خودشو   بعد که اوردی بیرون  دورش رو با خامه یا سس شکلات تزیین کنی

اما وقتی تک نفره درست می کنم  تو بستنی خوریه دیگه مهم نیس چندساعت بمونه

بی زحمت برای حاجت دلم صلوات مهمونم کنید      
نفهمیدم‌ چی شد میخام حالت ایستاده باشه مستطیل باشه

ازین مرغ خوری های پیرکس رو داخلش دیواره ها همه رو بگیره سلفون بکش

بعد یه لایه بیسکوییت که تو ابجوش و پودر کاکائو خیس می کنی  بچین کف ظرف  بعد چیزایی که دلت میخواد رو بریز رو بیسکوییت بعدش خامه بکش  دوباره بیسکوییت خیس شده بچین  و اون مواد و خامه  چند ردیف همینجوری بچین تا اندازه دلخواهت بشه  روشو خامه کشی کن  و بذار تو یخچال  24ساعت بمونه   بعد  که خواستی از ظرف دربیاری  سلفون رو بکش بیار بالا که موادت هم باهاش بیاد بیرون  و بذار تو دیس و تزیین کن

دو سه لایه سلفون کشی کنی که  پاره نشه بهتره

ازین مرغ خوری های پیرکس رو داخلش دیواره ها همه رو بگیره سلفون بکش بعد یه لایه بیسکوییت که تو ابجوش ...

بیسکوییتش خیس میخوره بد نمیشه?! بعدش خودشو میگیره? 

نمیشه بیسکوییت رو پودر کنیم و بریزیم کف ظرف بعد روش شکلات اب شده بریزیم و بعدش خامه و بعدش رول کنیم?

امضا ندارم.انگشت هم نمیزنم چون از لک جوهر روی انگشتم بدم میاد🌚
بیسکوییتش خیس میخوره بد نمیشه?! بعدش خودشو میگیره?  نمیشه بیسکوییت رو پودر کنیم و بریزیم کف ظر ...

اگه میخوای رول کنی فکر کنم بشه راستش من رولی درست نکردم  ولی برای ظرف  بیسکو  خرد شده  خودش رو نمیگیره

اره عزیزم برا شب یلدا میخوام ببرم خونه مادرشوهرم.دفعه اوله میخوام درست کنم..خدا کنه خراب نکنم 😀

من به این دستوردرست کردم خیلی راحت وعالیه...پودرکاکائوروباشیروشکرویکم آردویه ق غذاخوری آردقاطی کن وخوب بهم بزن تاکاملاقاطی بشن بعدبذارروگازوشعلشوکم کن انقدهم بزن تاحالت فرنی بگیره ولی بذاریکمی نه زیاد رقیق باشه چن سردبشه یکمی سفت میشه بعدقبل اینکه ازروگازبرداری یه دونه کره کوچیک بندازتوش تاحل بشه...بعدداخل یه ظرف پیرکس مستطیلی یه نایلون بکش تاموقعی که میخوای درش بیاری راحت باشی..یه لایه پتی بوربذاریه لایه سس کاکائوبریزبه همین ترتییب تابسکوییتاتموم بشن روی لایه آخربسکوییتم یه لایه سس کاکائوبریزوبذاریخچال بین۸ساعت تا۲۴ساعت بمونه بعدکه دراوردی بادراژه یاهرچیزدیگه ای که داری تزیین کن وبعدم برش بده انقددددد خوشمزه میشه که ازخوردنش سیرنمیشی دوستم....این یه دستورکاملا امتحان شده ومطمعنه

میشه واسه برآورده شدن آرزوم یه صلوات بفرستین😚😔