2789
عنوان

پیتزا

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 26 پست
چرانون اماده نمیگیری درست کردن خمیرش خیلی سخته وقلق میخادمن هیچوقت بلدنبودم😀

خوب میشه با اماده؟

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

من آب داغ یا شیر داغو استفاده میکنم توش ۲ ق غ خمیر مایه میریزم درشو میذارم بعد میرم سراغ کارای خمیر ۳ لیوان آردو دو با ی ق چ نمک ی ق چ شکر قاطی میکنم دو بار الک میکنم یه لیوان شیری که به دمای محیط رسیده رو بهش اضافه میکنم بعد یه لیوان روغن و اخرم خمیر مایه رو میریزم توش حسابی ورز میدم تا یدست شه میذارم تو کاسه تو دمای محیط بعد روشو پارچه میکشم چند ساعت بعد استفاده میکنم پفم نمیکنه تو فر

من زاده ی ایرانم،جز مهر نمیدانم❤️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نمیدونم چیکار میکنی که خراب میشه

اما یک لیوان شیر ولرمو با یک قاشق چای خوری پودر خمیر مایه و یک قاشق چای خوری شکر مخلوط کن بزار یک ربع استراحت کنه بعد نصف لیوان روغن زیتون و کمی نمک بهش بزن و کم کم آرد و بریز تا جایی که به دستت نچسبه ۵۰ بار بکوب رو میز کارت بعد بزار داخل ظرف روشو کیسه بکش بزار ۱.۵ساعت خمیر عمل بیاد

من همیشه خمیر هزار لایه می خرم، برای پیتزا نیست اما خلی خوب می شه برای پیتزا عاشقشم، از وقتی اونو استفاده می کنم هیچ خکیر دیگه ای دوست ندارم

به قومی مبتلا شده ایم که فکر می کنند، خدا، جز آن ها کس دیگری را هدایت نکرده....
من آب داغ یا شیر داغو استفاده میکنم توش ۲ ق غ خمیر مایه میریزم درشو میذارم بعد میرم سراغ کارای خمیر ...

داغ نباید باشه دماش بیشتر از ۴۵درجه باشه خمیرمایه میمیره.باید ولرم باشه 

داغ نباید باشه دماش بیشتر از ۴۵درجه باشه خمیرمایه میمیره.باید ولرم باشه 

از من که نمیمیره چون دست میزنم نمیسوزه دستم جوش میمیره

من زاده ی ایرانم،جز مهر نمیدانم❤️

من همیشه درست میکنم عالی میشه.باید زمان پختشو رعایت کنی 

وای چ خوبه

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
من همیشه درست میکنم عالی میشه.باید زمان پختشو رعایت کنی 

زمان پختش چجوریه؟

زمان پختش چجوریه؟

۱۶ دقیقه توطبقه وسط فر میزارم با دمای ۱۸۰درجه‌خاموش میکنم ۵دقیقه گریل بالا رو روشن میکنم.

مواد داخلشم گوشت چرخ کرده رو با پیاز با روغن خیلی کم تفت میدم سوسیس  هم ریز میکنم تفت میدم نصف قارچو تفت میدم با گوشت تا ابدار بشه.بعد کف نون سس کجاب میزنم.کمی پنیر.مایه گوشتمو روش میریزم دوباره پنیر بعد روشو قارچ خام و فلفل دلمه نگینی میزنم.گوجه هم داشته باشم نگینی خورد میکنم میزارم روش بعد بادستم روشو یکم فشار میدم .میزارم تو فر