2777
2789
عنوان

علایم بارداری

98 بازدید | 18 پست

من این ماه اقدام داشتم بعد چند روزه یهو سمت راستم یه درد خفیفی میگیره و تموم میشه میخاستم بدونم علایم بارداری هست یا فیبرومم؟ چون جدیدا این ماه هم متوجه شدم فیبروم دارم 4 دی هم موعدمه

به امید اون روزی که دنیا بیایی و من محکم تو آغوشم بگیرمت و بیاد تمام لحظاتی که منتظرت بودم گریه کنم.فرزندم.

به علائم توجه نکن  

منتظر باس ایشالا نتیجه میگیری

خداجونم دلم برای نی نی نداشتم تنگه😢😭😭😭 خودت بهمون رحم کن و برامون معجزه کن من بهت ایمان دارم خدای خوبم منتظرم بیشتراز این نذار انتظار بکشیم خیلی دوست دارممم😍😘😙😗
به علائم توجه نکن   منتظر باس ایشالا نتیجه میگیری

اخه من پریودم بی علایم بی علایم سر مبرسه ولی دوبار ک باردار شدم و البته ب سقط ختم شده قبلش علایم داشتم حالاهم دلم ب این نیمچه علامت خوشه اگه فیبروم نبود 80 درصد ربطش میدادم ب بارداری

به امید اون روزی که دنیا بیایی و من محکم تو آغوشم بگیرمت و بیاد تمام لحظاتی که منتظرت بودم گریه کنم.فرزندم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط میگم علایم خراست. منکه هرماه ویارهم میگیرم      

نه من الان تقریبا18ماه اقدامم هر ماه ک بخام پریود شم بی علایم بی علایم پیش میرم سمت پریود

خب انشالله که باردارباشی

ان شاالله همچنین شما بحق خانم فاطمه زهرا

عزیزم شما گفتی فیبروم دارم منم تازگی فهمیدم دارم ولی هنوز پیش متخصص نرفتم میشه از تجربتون بگین منم بعضی وقتا زیر دلم تیر میکشه ربطی داره و اینکه چی بدترش میکنه

خدایا بغلم کن❤
فک کتم بارداریه سمت راست شکمم منم درد میکرد و ول میکرد باردار بودم. فقط زعفران و  جیگر و کار ...

الهی دورت بگردم الهی همینجور ک بهم امید دادی خدا حاجاتت رو برآورده کنه  گلستون برات بسازه الان  ازاین امید غرق ذوقم

عزیزم شما گفتی فیبروم دارم منم تازگی فهمیدم دارم ولی هنوز پیش متخصص نرفتم میشه از تجربتون بگین منم ب ...

والا من تا  سه پریودمم نداشتم دکتر ده تا لتروزل داد  یازده پریود رفتم گفت فیبروم ریز داری فقط درحد مطالعه تو اینترنت یچیزایی فهمیدم ازش نه تا حالا چیزی نشون داده ن اذیتی داشته

عزیزم شما گفتی فیبروم دارم منم تازگی فهمیدم دارم ولی هنوز پیش متخصص نرفتم میشه از تجربتون بگین منم ب ...

بعد زیر دلته دردش یا چپ و راستت؟

اخه من پریودم بی علایم بی علایم سر مبرسه ولی دوبار ک باردار شدم و البته ب سقط ختم شده قبلش علایم داش ...

منم بعد دوتا سقط رفتم سونو میگه فیبروم۸ میلی داری.خیلی می خوام باردارباشم منم زیر دلم طرف راست یکم یجوریه تازه عجیب حالت تهوع هم دارم .امیدوارم هر ۲ تامون باردار باشیم.دکترم گفت اصلا به فیبروم فکر نکن فعلا هیچ مشکلی نداره  یعنی نه درد داره نه لکه بینی هیچی کلا.

منم بعد دوتا سقط رفتم سونو میگه فیبروم۸ میلی داری.خیلی می خوام باردارباشم منم زیر دلم طرف راست یکم ی ...

برا من نگفت چند سانته چون هیچ اطلاعی درباره اش نداشتمم پرسیدم فقط گف ریزه ومشکلی ایجاد نمیکنه...چندم موعدته؟ اینجور گفتی خورد تو ذوقم میگم نکنه درده از فیبروم لعنتی باشه  تو دوتامون مشترکه

برا من نگفت چند سانته چون هیچ اطلاعی درباره اش نداشتمم پرسیدم فقط گف ریزه ومشکلی ایجاد نمیکنه...چندم ...

نه عزیزم خیلی ها بودن چند تا فیبروم بزرگ چندسانتی بدون هیچ علائمی.فیبروم ما که اصلا چیزی نیست.نگران نباش گلم انشالله که بارداری.به شما گفت فیبرومت کجا قرار گرفته؟