من این ماه اقدام داشتم بعد چند روزه یهو سمت راستم یه درد خفیفی میگیره و تموم میشه میخاستم بدونم علایم بارداری هست یا فیبرومم؟ چون جدیدا این ماه هم متوجه شدم فیبروم دارم 4 دی هم موعدمه
به امید اون روزی که دنیا بیایی و من محکم تو آغوشم بگیرمت و بیاد تمام لحظاتی که منتظرت بودم گریه کنم.فرزندم.
خداجونم دلم برای نی نی نداشتم تنگه😢😭😭😭 خودت بهمون رحم کن و برامون معجزه کن من بهت ایمان دارم خدای خوبم منتظرم بیشتراز این نذار انتظار بکشیم خیلی دوست دارممم😍😘😙😗
اخه من پریودم بی علایم بی علایم سر مبرسه ولی دوبار ک باردار شدم و البته ب سقط ختم شده قبلش علایم داشتم حالاهم دلم ب این نیمچه علامت خوشه اگه فیبروم نبود 80 درصد ربطش میدادم ب بارداری
به امید اون روزی که دنیا بیایی و من محکم تو آغوشم بگیرمت و بیاد تمام لحظاتی که منتظرت بودم گریه کنم.فرزندم.
عزیزم شما گفتی فیبروم دارم منم تازگی فهمیدم دارم ولی هنوز پیش متخصص نرفتم میشه از تجربتون بگین منم بعضی وقتا زیر دلم تیر میکشه ربطی داره و اینکه چی بدترش میکنه
عزیزم شما گفتی فیبروم دارم منم تازگی فهمیدم دارم ولی هنوز پیش متخصص نرفتم میشه از تجربتون بگین منم ب ...
والا من تا سه پریودمم نداشتم دکتر ده تا لتروزل داد یازده پریود رفتم گفت فیبروم ریز داری فقط درحد مطالعه تو اینترنت یچیزایی فهمیدم ازش نه تا حالا چیزی نشون داده ن اذیتی داشته
اخه من پریودم بی علایم بی علایم سر مبرسه ولی دوبار ک باردار شدم و البته ب سقط ختم شده قبلش علایم داش ...
منم بعد دوتا سقط رفتم سونو میگه فیبروم۸ میلی داری.خیلی می خوام باردارباشم منم زیر دلم طرف راست یکم یجوریه تازه عجیب حالت تهوع هم دارم .امیدوارم هر ۲ تامون باردار باشیم.دکترم گفت اصلا به فیبروم فکر نکن فعلا هیچ مشکلی نداره یعنی نه درد داره نه لکه بینی هیچی کلا.
منم بعد دوتا سقط رفتم سونو میگه فیبروم۸ میلی داری.خیلی می خوام باردارباشم منم زیر دلم طرف راست یکم ی ...
برا من نگفت چند سانته چون هیچ اطلاعی درباره اش نداشتمم پرسیدم فقط گف ریزه ومشکلی ایجاد نمیکنه...چندم موعدته؟ اینجور گفتی خورد تو ذوقم میگم نکنه درده از فیبروم لعنتی باشه تو دوتامون مشترکه
برا من نگفت چند سانته چون هیچ اطلاعی درباره اش نداشتمم پرسیدم فقط گف ریزه ومشکلی ایجاد نمیکنه...چندم ...
نه عزیزم خیلی ها بودن چند تا فیبروم بزرگ چندسانتی بدون هیچ علائمی.فیبروم ما که اصلا چیزی نیست.نگران نباش گلم انشالله که بارداری.به شما گفت فیبرومت کجا قرار گرفته؟