2777
2789
عنوان

کمکم کنید

76 بازدید | 11 پست

مایه واحد آپارتمان داریم خارج از شهر، کرایش زیاد نمی شه ولی شوهرم شماره کارت پدرشوهرمو داده مستاجر تا می ریزه به حسابش بااینکه خودمون مشکل داریم و از حقوق شوهرم جز خرج خونمون چیزی درماه اضافه نمیاد برای خرید لباس و ...

به نظرتون زشته خودم زنگ بزنم به مستاجره شماره کارت خودم رو بدم 

با صحبت کردن باشوهرم هیچی پیش نرفت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا پدرشوهرت؟ یعنی اون خرج کنه؟ یا براتون نگه داره.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
علت کارش چیه؟ نه بدون هماهنگی نکن. چون اونم بعدش زنگ میزنه دوباره یه شماره حساب دیگه میده و جلو مست ...

می خواد کمکشون کنه سرماه یه تومن به من نمی ده البته نمی رسه که بده 

خرج خودشون کنه پدرشوهرم کارمند بازنشسته ست داره برا پسر کوچیکش خونه می سازه ما باید تاوان بدیم

همسرت چرا این کارو کرده؟ به نظرم با شرایط خودتون درست نیست. 

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
کمک چقدر نیاز دارن؟ به خیلی چیزا بستگی داره مثلا هرج بیماری دارن و پولشون نمیرسه یا برای مخارج متفرق ...

نه حقوقشون کافیشونه داره برا پسر کوچیکش خونه می سازه من که راضی نیستم 

همسرت چرا این کارو کرده؟ به نظرم با شرایط خودتون درست نیست. 

نمی دونم مریض هم بشن ما باید ببریم دکتر هروقت اونجا می ریم باید دست پر بریم مامانشون عادتشون داده به این کار

نمی دونم مریض هم بشن ما باید ببریم دکتر هروقت اونجا می ریم باید دست پر بریم مامانشون عادتشون داده به ...

چقدر بد. پس فکر نکنم بتونی این کارو کنی. مادرشوهر خواهر منم همینه. همش میخواد ازشون بگیره.