2777
2789
عنوان

پیکرتراشی

533 بازدید | 19 پست

سلام دوستان کسی انجام داده ؟تاثیرداشته اصن /توضیح بدید ممنون میشم

مابه جرم ساده لوحی این چنین تنهاشدیم مردمان این زمانه با دورنگی خوشترند....بخدادیگه حسش نیست تا همینجا هم سینه خیز اومدم  

من خواهرم میخواست بره انجام بده و وقت عمل هم گرفته بود ، پیش یه پزشک عمومی، مامانم نذاشت بزور بردش پیش جراح زیبایی، دکتره کلی خواهرم رو دعوا کرد که اگه انجام میدادی فلان میشد و ... بعد هم معرفی کرد متخصص تغذیه برای رژیم و ورزش بعد گفت اگه وزنت ایده‌ال شد و چربیهای موضعی ‌ای که آب نشد بیا انجام بدم برات

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من خواهرم میخواست بره انجام بده و وقت عمل هم گرفته بود ، پیش یه پزشک عمومی، مامانم نذاشت بزور بردش پ ...

دوست من طفلک 110کیلوه مادرزادی هی چاق میشد میخواد بره لیپوماتیک میگف پرسیدم گفتن ضررنداره

مابه جرم ساده لوحی این چنین تنهاشدیم مردمان این زمانه با دورنگی خوشترند....بخدادیگه حسش نیست تا همینجا هم سینه خیز اومدم  
دوست من طفلک 110کیلوه مادرزادی هی چاق میشد میخواد بره لیپوماتیک میگف پرسیدم گفتن ضررنداره

ببخشیدا دکترا واسه پول حرف زیاد میزنن

من عید امسال زنداییم رو از دست دادم ۳۸ سالش بود با دو تا بچه ،رفته بود جراحی حلقه دور معده بذاره ، یا شاید هم لیپوساکشن ،به هیچ کس نگفته بود که همه رو غافل گیر کنه😢بعد یک هفته حالش بد میشه و میبردن بیمارستان نگو روده‌اش سوراخ شده و عفونت شدید پیدا کرده بود که فوت شدند😭

دکترش چقدر از کارای خودش تعریف کرده بوده الان درگیر شکایت و... هستند

ببخشیدا دکترا واسه پول حرف زیاد میزنن من عید امسال زنداییم رو از دست دادم ۳۸ سالش بود با دو تا بچه ...

اخی بیچاره خدارحمتش کنه 

تو باشگاه يه خانمه را ديدم عالي شده بود ولي هفته پيش يه خانمي كه نمي شناختمش ميگفت دو تا از فاميلامون به خاطر پيك تراشي فوت كردن خودمم ميخواستم برم دكتر زنان رفته بودم سوال كردم كدوم دكتر بهتره دعوام كرد گفت برو رژيم بگير ماما ي فلان بيمارستان تو كماست  ديدم به من نيومده از فكرش بيرون اومدم

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
تو باشگاه يه خانمه را ديدم عالي شده بود ولي هفته پيش يه خانمي كه نمي شناختمش ميگفت دو تا از فاميلامو ...

اخه لیپوساکشن و لیپوماتیک داره لیپوساکش خیلی خطرداره

ببخشیدا دکترا واسه پول حرف زیاد میزنن من عید امسال زنداییم رو از دست دادم ۳۸ سالش بود با دو تا بچه ...

وای خدایا عزیزم خدا رحمتش کنه. اسم دکترشو میدونی؟؟

تاجایی که من می‌دونم اینجور عملارو نباید پیش یه دکتر عمومی رف. پیش فوق تخصص جراحی پلاستیک بری که بدونه باید چیکار کنه. تازه یکمم دل رحم باشه و تور پول برا مریضاش پهن نکنه

تو باشگاه يه خانمه را ديدم عالي شده بود ولي هفته پيش يه خانمي كه نمي شناختمش ميگفت دو تا از فاميلامو ...

عزیزم سلامتی خیلی مهمه ولی زیبایی هم مهمه بهتره قبل هر کاری اول خوب مطالعه کن درمورد عمل پیکرتراشی و مراقبتاش بعد تصمیم بگیر. اون که پیش کدوم دکتر انجام بدی خیلی مهمه. تو اینستا و گوگل سرچ کن کلی مطلب مهم پیدا میکنی

وای خدایا عزیزم خدا رحمتش کنه. اسم دکترشو میدونی؟؟ تاجایی که من می‌دونم اینجور عملارو نباید پیش یه ...

نه دیگه نپرسیدیم ، تو بیمارستان تریتا بود، بنده خدا به هیچ کس نگفته بود که مثلا یدفعه همه سورپرایز بشن، حتی به مادر خودش

پیکرتراشی عالیه من خیلی راضیم چیه بابا هی رژیم بگیری آخرشم هیچی به هیچی پوستت هم شل بشه بیفته مگه ما چند سالمونه از الان پوستمون اینطوری بشه؟ من چندماه پیش پیکرتراشی انجام دادم عالی بود نتیجش البته بعدش باید رژیمتو رعایت کنیا ولی میارزه. دکتر من محمدرضامقدم نیا بودش میتونی تو اینستاگرام سرچ کنی ببینی نمونهکاراشو. کلا تخصصش همینه