2777
2789
عنوان

لمینیت مژه

100 بازدید | 17 پست

سلام

کسی انجام داده؟

راضی هستین؟

هزینش چقدر شد

مشاور تغذیه هستم. (رژیم درمانی چاقی، لاغری، رشد و تناسب قد و وزن کودکان، بیماری های مزمن مثل دیابت، قلبی و ... انجام می شود)
لیفت و لمینت مژه؟ من انجام دادم،خوبه ولی موندگار نیس،یکی دوماه بیشتر دووم نداره

چقدر هزینش شد عزیزم؟ می ارزه هر ماه ادم بره

مشاور تغذیه هستم. (رژیم درمانی چاقی، لاغری، رشد و تناسب قد و وزن کودکان، بیماری های مزمن مثل دیابت، قلبی و ... انجام می شود)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هنوز انجام ندادم ولی قیمت گرفتم 450 

خیلیه!!! 

من ي جا ميرم ترميم ناخن 

ماه ديه ام پيشش مژه ميخوام بكارم

الان زده ليفت مژه ٥٠

كارش خوبه فيلماشو ديدم 

خواستي كانالشو ميدم ببين

فقط خيلي دوره پونكه😩من خودم ميميرم تا برم و بيام

شخصيت من چيزي ست كه من هستم!اما برخورد من بستگي داره به اينكه تو چه برخوردي داري!!!
من ي جا ميرم ترميم ناخن  ماه ديه ام پيشش مژه ميخوام بكارم الان زده ليفت مژه ٥٠ كارش خوبه فيل ...

عزیزم تهران نیستم ساری ام. پنجاه تومن که مفته. الان یکی از دوستان گفت 450. خودمم ساری قیمت گرفتم 200

عزیزم تهران نیستم ساری ام. پنجاه تومن که مفته. الان یکی از دوستان گفت 450. خودمم ساری قیمت گرفتم 200

اها

اين كارش خيلي خوبه واس پول كار نميكنه

عشقي كار ميكنه هر كسيم قبول نميكنه

شخصيت من چيزي ست كه من هستم!اما برخورد من بستگي داره به اينكه تو چه برخوردي داري!!!
من هنوز انجام ندادم ولی قیمت گرفتم 450 

چخبره😲😲😲😲😲بعضیا اجاره سالنشون بالاس برا همین این قدر گرون میگیرن،وگرنه پول جنسش۴۰ تومن نمیشه

میشه برا ارامش دلم یه صلوات بفرستی 😔                   خداجونم تنهام نذار😢💔
اها اين كارش خيلي خوبه واس پول كار نميكنه عشقي كار ميكنه هر كسيم قبول نميكنه

چه خوب. کاش همخ عشقی کار میکردن. خخخخ

چخبره😲😲😲😲😲بعضیا اجاره سالنشون بالاس برا همین این قدر گرون میگیرن،وگرنه پول جنسش۴۰ تومن نمیشه

آره ولی کیفیت کارهم فرق داره 

یکی از خانومای فامیلمون 80 انجام داده بود ولی داغون 

من از ارایشگرم پرسیدم گفت اصلا ارزش نداره. کلی پول بدی واسه نهااایتش دو سه ماه 

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))