2777
2789
عنوان

لایه اندومتر

232 بازدید | 9 پست

سلام دوستای گلم خوبین

امیدوارم روز خوبی داشته باشید

هرکی انلاینه لطفا راهنماییم کنه

من رو ۱۱ پریودی سونو داخلی کردم لایه اندومتر ۵/۷بود...بنظرتون کمه؟؟؟چیکار کنم زیاد بشه

پنج و هفت دهم بوده؟ سیکلت چند روزه س؟ یکمی نازکه ولی خیلی بد نیست. دکترت قرص یا آمپول استروژن بهت نداد؟ 

"اولدوز گفت: ننه کلاغه، دزدی چرا؟ گناه دارد. ننه کلاغه گفت: بچه نشو جانم. گناه چیست؟ این، گناه است که دزدی نکنم، خودم و بچه هام از گرسنگی بمیرند. این، گناه اسـت جانم. این، گناه است که نتوانم شکمم را سیر کنم. این، گناه است که صابون بریزد زیر پا و من گرسنه بمانم. من دیگر آن قدر عمر کرده‌ام که این چیزها را بدانم. این را هم تو بدان که با این نصیحت‌های خشک و خالی نمی‌شود جلو دزدی را گرفت. تا وقتی کـه هر کس برای خودش کار می‌کند دزدی هم خواهد بود." اولدوز و کلاغها
پنج و هفت دهم بوده؟ سیکلت چند روزه س؟ یکمی نازکه ولی خیلی بد نیست. دکترت قرص یا آمپول استروژن بهت ند ...

سیکلم ۲۸ روزه...از روز سوم پریودی تا هفتم بهم قرص لتروزول داد...امپول سینال اف داد ...روز ۱۵ پریودی هم امپول اچ سی جی...ولی اثر نداشت و پریود شدم😞😞😞😞اندازه فولیکولام هم یکی ۱۴/۷بود یکی ۱۵/۹تو روز ۱۱ پریودی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سیکلم ۲۸ روزه...از روز سوم پریودی تا هفتم بهم قرص لتروزول داد...امپول سینال اف داد ...روز ۱۵ پریودی ...

فولیکولات خوب بودن. نا امید نباش! به معالجه ادامه بده. به دکترت بگو دفعه دیگه بهت استروژن هم بده تا ضخامتت بره بالا. 

"اولدوز گفت: ننه کلاغه، دزدی چرا؟ گناه دارد. ننه کلاغه گفت: بچه نشو جانم. گناه چیست؟ این، گناه است که دزدی نکنم، خودم و بچه هام از گرسنگی بمیرند. این، گناه اسـت جانم. این، گناه است که نتوانم شکمم را سیر کنم. این، گناه است که صابون بریزد زیر پا و من گرسنه بمانم. من دیگر آن قدر عمر کرده‌ام که این چیزها را بدانم. این را هم تو بدان که با این نصیحت‌های خشک و خالی نمی‌شود جلو دزدی را گرفت. تا وقتی کـه هر کس برای خودش کار می‌کند دزدی هم خواهد بود." اولدوز و کلاغها
فولیکولات خوب بودن. نا امید نباش! به معالجه ادامه بده. به دکترت بگو دفعه دیگه بهت استروژن هم بده تا ...

دکتر بهم گفت باید ای یو ای کنی...نمیدونی رو چ حسابی این حرفو زد منم نرفتم ای یو ای

دکتر بهم گفت باید ای یو ای کنی...نمیدونی رو چ حسابی این حرفو زد منم نرفتم ای یو ای

نمی دونم. حتما دکترت بیشتر میدونه در مورد شرایطت. شاید دیده عجله داری حامله بشی. شایدم آمپول بده که فولیکلت بزرگتر بشه. همسرت همه چیش خوبه؟ 

نمی دونم. حتما دکترت بیشتر میدونه در مورد شرایطت. شاید دیده عجله داری حامله بشی. شایدم آمپول بده که ...

نه اصآ دکترم هیچی حالیش نیس...هرکی میره پیشش یا میگه ای یو ای یا میگه ای وی اف...شوهرم از داد بردم پیش دکتر ارولوژی گفت خوبه فقط  براش قرص Zn نوشت

اگه سنت کمه، ذخیره تخمدانت هم‌خوبه، یه مدت رو ورزش تمرکز کن. مثلا برو باشگاه سه روز در هفته. هر بار یکساعت ورزش کن. روی غذات هم کار کن. مثلا مرغ هورمونی نخور، ارگانیک بخور. شکر و نمکت رو کم کن. ویتامین دی ۳ رو چک کن اگه پایینه حتما تقویتی بخور. چند ماه قرص و اینا نخور. ببین اینو در صورتی میگم که مشکل دیگه ای نداری و سنت کمه و ذخیرت هم خوبه. خیلی ها با ورزش کردن سریعتر حامله شدن. 

قرصهای تحریک تخمک گذاری من شنیدم زیاد استفاده بشن باعث نازکی ضخامت رحم میشن. 

ولی اگه سنت بالاست، یا ذخیرت پایینه، برای از دست ندادن زمان همون آی یو آی انجام بده ولی شاید مجبور بشی چند بار انجام بدی تا بگیره. امیدوارم زودتر یه حاملگی خوب و سالم داشته باشی. واسه منم دعا کن.‌

اگه سنت کمه، ذخیره تخمدانت هم‌خوبه، یه مدت رو ورزش تمرکز کن. مثلا برو باشگاه سه روز در هفته. هر بار ...

مممون گلم از راهنماییت..ذخیره تخمدانم نمیدونی خوبه یانه ازمایش ندادم ویتامین دی هفته ای یه بار میخورم...سنم ۲۶ سال هستش...من فقط یک ماه امپول تحریک گذاری استفاده کردم دیگ نکردم...خودمم تصمیم دارم واسه ورزش کردن...قراره برم باشگاه مدتی