2777
2789

من خر ک دیشب بچه امو اینقدر زدم بخاطر انترای جاریم 

سلام خانما هر کس مایل بود ختم قران عاشورا و یس براتون انجام میدم و اگردوست داشتین میتونید بابت ختم هرچقدردوست داشتین ب من هدیه بدین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الاهی خدا بهت یک بچه خوب و سالم بده

ولی عزیزم تو هر کار خدا مصلحتی هست که ما نمیدونیم

یکی از دوستام بعد از هیجده سال بچه دار شدن

یکی دیگه از اقواممون بعد بیست سال بچه دار نشدن ولی اینقدر به بچه های سرطانی کمک میکنن و همینطور به برادرزاده هاش که پدر و مادرشون رو از دست دادن که گاهی اوقات میگه من اگر بچه داشتم نمیتونستم به اینا برسم و خوب، تو رسیدن به بچه یتیم و بیمار هم حتما لذتی هست که کمتر از رسیدگی به بچه خودت نیست

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

کاش بچه ی منم هنوز زنده بود و داشت با تکون خوردن تو شکمم واسم دلبری میکرد و منم براش ضعف میکردم😔

عشق مثل جنگ می مونه...شروع کردنش راحته...تموم کردنش سخته...فراموش کردنش محاله...

من بچه دارم ولی واقعا درکتون میکنم یه موقع که بچه ها خونه رو میزارن تو سرشون از ته دل میگم خدایت هیچ خونه ای سوت وکور نباشه واقعا سخته میفهمم چی میگید مطمعنم یه بغض غریب هر شب بین اون زن وشوهر هست ای خدا قسم به دل پا ک تمام بچه های دنیا دامن همه منتظرها رو سبز کن

خدایا شکرت برای همه چیز😘

گد گم اول قز خخخخ

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍